Jeg er så perfekt

I dag, siste uka i 2017 må jeg forstå en ting. Fordi i 2018 blir det nok verre, jeg har ganske kort tid på meg.
Først vil jeg bare starte med å si at ungdomen nå til dags kan bli kalt de utroligste ting, alt fra " hore,frekk,fet,stygg, lett og masse mer" det er akkurat som om det er helt greit. Det er så langt ifra greit, det finnes ikke noe greit med det.
Men, det som kanskje vi unge ser på som det største problemet er hvordan vi ser ut, det finnes jo ikke noe viktigere. For jenter teller det hvor fin og stor rumpe man har, hvor runde puppene er, og hvor tynn midjen kan bli. For gutter handler det kanskje mer om hvor fin mage man har, hva man klarer i beinpress og hvor mange gant gensere man har.
Men herregud da dere, er det rart? Er det rart man blir opphengt i alle disse tingene. Om hvor bra man skal se ut, svaret mitt er NEI. Uansett hvor i denne verden man er dukker det opp noe som har med kropp og gjøre. Det er helt greit, man skal være så jævlig stolt over den kroppen man har. Men jeg som 16-åring følger nøye med på "The Kardashian" og alle disse menneskene vi, eller jeg ser på som perfekte. Jeg blir helt opphengt, jeg synes de har så fin kropp. Men det er feil, helt feil av meg. Jeg kan heller se på min egen kropp og tenke fy fader for en kropp jeg var. Fordi den kroppen jeg har, den er akkurat laget for meg. Og jeg kunne ikke vært mer stolt.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Jeg er så perfekt

Stine Hagen

Stine Hagen

6 måneder, 3 uker siden (265 besøk)

Jeg som ungdom selv, blir så forrvirret i alt dette presset man har rundt deg. Men kanskje det er på tide noen kan snakke om det.

Kommentarer

Other in the tekst category