Et komplisert liv

Har du noen gang kjent på følelsen av at du overser noe?  At det er noe du er ment å gjøre, men du vet ikke hva? Føles det som om du har gått glipp av en viktig beskjed, som alle rundt deg har fått med seg?
For meg, virker det som om alle har fått en bruksanvisning på livet som jeg ikke fikk. De får det til å se lett ut. Livet er vanskelig, smertefullt, herlig, vakkert og så, så komplisert. En bruksanvisning hadde kommet godt med.

Til tider føles livet så komplisert at jeg vurderer å bare gå. Bare forlate alt og ikke se meg tilbake. Jeg tenker at det er bedre å ikke la meg selv føle, enn å kjenne på smerten. Men det blir ikke et liv verdt å leve.
Det er en stor forskjell på det å leve og det å overleve. Å puste, det å ha et bankende hjertet, det er å overleve. Å leve er å risikere å miste eller bli såret. Det er å kjenne på alt livet har å by på, både gleder og sorger. Det er å kjempe når det eneste du vil er å gi opp. Å rømme, selv fra dette kompliserte livet, er nytteløst. Derfor blir jeg.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Et komplisert liv

Synne Solbrekken

Synne Solbrekken

3 måneder, 1 uke siden (193 besøk)

Bidraget mitt er et veldig utradisjonelt dikt. Jeg ville få fram det at selv om man har det tungt må man ikke kan gi opp.

Kommentarer

Other in the tekst category