varsomheten

Ikke behandle meg som om jeg var laget av glass
selv om jeg er det.
Hiv meg i gulvet
Slå meg i stykker
La innholdet mitt flomme over grensene

Jeg er allerede ødelagt.
Se neste verk: Dikt, uten navn

varsomheten

Heidi Reikvam Devold

Heidi Reikvam Devold

9 måneder, 2 uker siden (251 besøk)

Kommentarer

 • Heidi Reikvam Devold

  9 måneder, 2 uker siden

  Tusen takk, det var kjekt å høre. Gøy at du sier temaet kommer godt frem, og på en litt annen måte. For meg har den varsomheten man gjerne møter når man er syk (eller annerledes på noen måte) alltid vært et litt konfliktsky tema, for de fleste mener jo vel - men men. Igjen, takk for kommentar!

 • Stig Marlon Weston

  9 måneder, 2 uker siden

  Her var det bra bruk av språklige bilder! Med gode motsetninger i det muntlige språket, så det føles som om ting blir sagt og så forklart, og som leser går det an å følge en tankerekke mens den formes. Og når det først høres ut som om det er på tide at fortellerstemmen skal bli grenseløs og sprenges ut av de faste rammene, så er det likevel bare en konsekvens av omstendighetene og ikke et eget valg. Sårt og vondt, selv om språket er sterkt.
  Og den stramme komposisjonen av setninger fungerer veldig bra med en så sterk rytme i linjene, som understreker siste linja sin motsetning til resten av diktet.
  Og tema kommer så veldig godt frem, på en måte jeg ikke har lest tidligere i lengre kronikker eller artikler. Hadde gjort seg godt i avisa eller som et innlegg i debatt det her.

More from Heidi

Other in the tekst category