received_10155373932121969
Se neste verk: "det umulige"

received_10155373932121969

Amina Disjni

Amina Disjni

9 måneder, 2 uker siden (270 besøk)

Kommentarer

  • Stig Marlon Weston

    9 måneder, 1 uke siden

    Fint å se at du øver deg visuelt på både teknikk og uttrykk! Du eksperimenterer tydeligvis både med tegning og maling i forskjellige former, og det er bra å blande. I noen av bildene dine ser det ut som du har en klar idè om hva du vil tegne, men at du trenger å øve teknikken for å få det frem på papiret. I dette maleriet her viser du at du virkelig øver.
    Du får frem dybde og form med skyggelegging og bruk av farger på en god måte, og med en overbevisende vilje til å vise dette. Noen av tegningene du har lagt ut oppleves somm flate og 2-dimensjonale, men her er du på god vei til å bedre nettopp det. Har du observert noen slike geomteriske former mens du har malt, eller har du bare forsøkt å forestille deg hvordan de fungerer optisk? Kulen og kuben er gjort veldig godt hver for seg. Plasseringen av dem sammen er litt for tett til å være helt troverdig. Det er noe med størrelseforholdet og perspektivet dem i mellom som gjør at de nesten ser ut til å kræsje inn i hverandre, selv om de hver for seg er godt formet og balansert. Pyramiden står fint på grunnflaten, men den nærmeste siden har feil skyggelegging dersom overflaten skal være flat. Skyggen mørkner ikke så mye på en flat side, og denne oppfattes derfor mer som om den er hul eller farget enn som om den bare er skyggelagt.
    Likevel er dette en veldig god øvelse du gjør her! Prøv gjerne med å se på ekte kuber og pyramider om du ka få tak i noen modeller å lyssette og observere mens du maler. Og så kan du gjerne gjøre det samme med ekte ansikter når du seinere skal tegne de. Det å tegne godt handler mye mer om å observere godt og være tydelig på hva og hvordan man faktisk ser ting. Og så må man øve inn penselføring også selvfølgelig. Men du er godt på vei her!

More from Amina

Other in the bilde category