Sjelens speil
Se neste verk: "det umulige"

Sjelens speil

Ingvild Agnalt

Ingvild Agnalt

8 måneder, 4 uker siden (844 besøk)

Kommentarer

 • Ingvild Agnalt

  8 måneder, 3 uker siden

  Jeg lette etter bra referansebilder på nettet, og endte opp med å finne en amatørfotograf som hadde tatt bilde av sitt eget øye. Så kontaktet jeg henne og spurte om det var greit at jeg tegnet det for å være på den sikre siden :) Så jeg har sett etter et fotografi.

 • Heidi-Anett Haugen

  8 måneder, 3 uker siden

  Hei Ingvild, det er veldig fint å høre hvordan du har tegnet. Det er utrolig bra tegnet. Hvar har du sett etter? har du sett på ditt eget øye i et speil? har du sett på noen andre sitt øye? har du sett etter et fotografi? Jeg ble veldig nysgjerrig på hvordan du har fått det til. Det er veldig bra tegnet og fotorealistisk.

 • Ingvild Agnalt

  8 måneder, 4 uker siden

  Hei :) Dette er en A4 tegning tegnet med blyant (2H-8B), kullblyant for de mørkeste områdene og hvit gel penn. I denne tegningen har jeg brukt den hvite gel pennen mye for å få frem skinnet i øyet, for å få frem hudteksturen og den «våte» effekten.

 • Heidi-Anett Haugen

  8 måneder, 4 uker siden

  Hei Ingvild, jeg er gjestementor for juli :) hvordan har du laget dette bildet? er det maleri? akryl? hvordan har du fått det til å se så vått ut? Det var et veldig imponerende og naturtro øye. Hva er originalstørrelsen på bildet? Gleder meg til å se mer av dine verk.

Other in the bilde category