darmud
Se neste verk: Dikt, uten navn

darmud

Ole Henrik Risøy Solheim

Ole Henrik Risøy Solheim

7 måneder, 2 uker siden (431 besøk)

Kommentarer

 • Tora Sanden Døskeland

  7 måneder, 1 uke siden

  Form og flyt er alltid vanskelig synes jeg - det er så mange deler, og så mange bilder som skal passe sammen. Mitt tips er kanskje litt kjedelig, men tror allikevel at det er det som fungerer best: Skriv masse, skriv den samme delen flere ganger. Slett og legg til. Etterhvert løsner det ofte litt, og stoffet man arbeider med flyter ofte bedre når man har arbeidet en stund. Fortsett med skrivingen, rett og slett!

 • Ole Henrik Risøy Solheim

  7 måneder, 1 uke siden

  Tusen takk for tilbakemelding Tora! Dette er ikke en ferdig tekst, men bare et utdrag! Jeg har veldig lyst å fortsette med teksten, men er veldig usikker når det gjelder form og flyt. Hvordan er det fra ditt perspektiv?

 • Tora Sanden Døskeland

  7 måneder, 1 uke siden

  Hei Ole! Jeg synes du har et godt språk, som gjør teksten spennende å lese.

  Ser du på det som en ferdig tekst, eller er det et univers du kunne tenke å utforske mer? Det er noe med introduksjonen som gjør at jeg får lyst til å bli enda bedre kjent med hovedkarakteren, som presenterer seg litt mystisk i starten.

  Synes setningen "Det var som om jeg kunne kjenne følelsen av å være mor" er kjempefin. Den kunne nesten vært grunnlag for en hel tekst i seg selv.

More from Ole

Other in the tekst category