Ghosts
Se neste verk: "det umulige"

Ghosts

Axel Thorenfeldt

Axel Thorenfeldt

4 måneder, 1 uke siden (196 besøk)

Akvarell på papir, 56x76 cm

Kommentarer

 • Ronny Faber Dahl

  4 måneder, 1 uke siden

  Hei Alxel! Liker tittelen og hvordan du har mange skikkelser av fugler som lager et mønster over flaten. Vet ikke om det er en gruppe ravner, siden det er motivet du har jobbet med i det siste? Dette skaper en slags abstraksjon av gjentagelse og reduksjon på samme tid. Selvom det samtidig er et natur-realistisk bilde i seg selv. Lyset og gjennomsiktigheten av tåke i bilde er interessant, noe som du også for frem med tittelen "Ghosts". Tittelen gjør også at bilde ikke blir for romantisk. Jeg har sett litt på dine andre arbeider og liker retningen du tar i dette bilde! Du jobber også konsekvent med lignende natur tema og du behersker bra teknikk og abstraksjon.

  Videre kunne vært interessant å utforske nye ikke-traditionale materialer som overflate å jobbe på, eller introdusere noe inn i motivet som er uventet. For å eksperimentere. Men dette er opp til deg og ditt tempo, og hvor du vil ta arbeidet ditt. Jeg tenker siden naturen idag ikke er i for seg selv, men full av menneskelig aktivitet, forurensing og søppel. Til og med på fjellet mange steder. Dette trenger ikke være noe man trenger å si noe om, men det er fakta og kunne vært interessant for å bryte fortidsfølelsen tiden i bilde. Ett eksempel på hva jeg mener kunne vært en gruppe ravner som spiser plastisk tråd ved strand kanten. Hvis du jobber fra foto, handler dette om hvilke foto du velger å ta - eller velger senere å male/tegne fra.

  Fotokvaliteten at maleri er høy og fargene klare. Men skulle gjerne sett arbeidet som et materiale i seg selv. Dette handler om foto dokumentasjon av maleri, hvor man kan også se kanten. Men bra du nevner størrelse! Ofte skjer foto av arbeid i galleri eller studio, med en hvit vegg og godt naturlig lys.

  Eksempel på rom (kontekst): http://nicholasjohnson.ca/wp-content/uploads/2016/02/DSC2274LR.jpg
  Eksempel på bilde (viktigst): http://nicholasjohnson.ca/wp-content/uploads/2018/06/NicholasWJohnson_Antwerp005_72dpi_1200px.jpg
  Eksempel på detalj (ekstra): http://nicholasjohnson.ca/wp-content/uploads/2015/01/NicholasJohnson_ShowRCA2014_06.jpg

More from Axel

Other in the bilde category