Hvordan det er å være meg?

Å være meg er som å være låst inne i din egen kropp. Å ikke ha nøkkelen til å slippe ut alt du brenner inne med, for kroppen stopper deg før du kommer så langt. Jobber på høygir, og gjøre noe men du kommer aldri særlig mye lenger før du føler deg udugelig. At det ikke er godt nok. Du slipper ikke til, for alle drømmene dine slukes av dine egne mørke tanker. Kroppen er sliten så at uansett hvor hardt du jobber for å nå måle dine rammes du av en kamp mot deg selv. En kamp for hvor langt du kan tvinge deg selv å jobbe før kroppen sier stopp for når det jobbes hardt så finnes det ikke rom for feil. Det er ikke mulighet for noe halvveis og alt skal være perfekt.

Det er som å bli kastet inn i noe nytt som man aldri har gjort før, mens alle andre på utsiden tror at du ikke har gjort noe annet. Det er slik det føles å være meg.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Hvordan det er å være meg?

Erle Malde-Frøyland

Erle Malde-Frøyland

10 måneder, 4 uker siden (221 besøk)

Kommentarer

  • Maya Økland

    10 måneder, 2 uker siden

    Du beskriver følelsen av å være deg veldig godt. Får meg til å tenke på en anekdote som ble fortalt av den svenske forfatteren Agneta Pleijel når hun vant en pris tidligere i år. Da hun var kultursjef på den store avisa Aftonbladet hendte det at hun følte at hun mistet motet og da kikket hennes journalistkollega opp på henne og sa: Du duger. I dag og.

More from Erle

Other in the tekst category