Splitting myself into different people greeting myself from the outside
Se neste verk: "det umulige"

Splitting myself into different people greeting myself from the outside

Jeanette Trzcinska Auen

Jeanette Trzcinska Auen

4 måneder, 1 uke siden (110 besøk)

Kunstfotoprosjekt som omhandler det å til tider ikke føle tilstedeværelse.
Bildet er nummer to i en bildeserie på tre ulike bilder

Kommentarer

 • Jeanette Trzcinska Auen

  4 måneder, 1 uke siden

  Heisann! Så hyggelig tilbakemelding å få! Elsker når andre mennesker kan tilegne sine egne tolkninger til det jeg har laget. Alt etter sin egen situasjon! Teknikken jeg har brukt er å legge 2(ikke 3 altså) bilder på toppen av hverandre og selvfølgelig endel manipulasjon i Photoshop. En forholdsvis enkel prosess, men jeg er litt opptatt av å ikke «kvele» bilder i manipulasjon med mindre jeg har nettopp dette som intensjon!
  Liker det diffuse ved å fotografere slike enkle situasjoner.

 • Atle Håland

  4 måneder, 1 uke siden

  Hei Jeanette, takk for at du deler og fotograferer. Da jeg så dette fotoet i miniatyr så det ut som det var et foto av et dugget baderomsspeil, og at personen hadde strøket over en del for å kunne se seg selv. Og av en eller annen grunn synes jeg min første tolkning passer til det jeg ser nå.

  Jeg liker at det er så mye hvitt rundt personen. Og jeg liker at du har lagt tre forskjellige portretter av samme person over hverandre. For det er det du har gjort, eller vil du fortelle meg mer om fremgangsmåten din?

  Jeg får også mange assosiasjoner til tittelen. Både på dårlig selvbilde, men også som du sier, på å ikke føle tilstedeværelse. Å være noe diffust som svever rundt uten å ense omgivelsene. Og kanskje fange seg selv i et butikkvindu man passerer.

More from Jeanette

Other in the bilde category