Clouded Minds
Se neste verk: "det umulige"

Clouded Minds

Jeanette Trzcinska Auen

Jeanette Trzcinska Auen

5 måneder, 1 uke siden (168 besøk)

Et bilde jeg i all hovedsak tok i et forsøk på å eksperimentere med en slags «live-versjon» av et mixed media kunstuttrykk, men som i senere tid har tilegnet seg mer og mer metaforiske tolkninger og indre meningsbæringer for meg som individ.

Kommentarer

  • Jeanette Trzcinska Auen

    5 måneder, 1 uke siden

    Ja! Å! Så fantastisk og sårt å høre tolkningen din! Setter virkelig pris på at du ser «mellom lagene». For min del omhandler det vell også endel angst og melankoli akkurat dette uttrykket. Self expression in a vulnerable state/situation tenker jeg!

  • Atle Håland

    5 måneder, 1 uke siden

    Hm, hvilke tolkninger og meninger har du funnet? Hva tenker du om bildet? (Klart jeg må spørre!) Selv får jeg tanker om å være innkapslet. Men innkapslet i hva da? Nokså midt på til venstre i bildet ser jeg noe som ligner en bakterie, eller som får meg til å tenke på virus/bakterie i alle fall. Og dette skummet og dråpene/prikkene får meg til å tenke på spytt. Og det blå, på kulde. Og jeg tenker på vinteren, og i det blikket ser jeg frykt, og noe av det jeg frykter om vinteren er forkjølelse og influensa, og jeg kapsler meg inn da, gjennom å vaske meg og ikke ta for mye på håndtak i kollektiv transport, og gjennom trankapsler. Men det er meg da, frykten for å bli sjuk (akkurat nå, det passer veldig dårlig akkurat nå), så, hva tenker du?

More from Jeanette

Other in the bilde category