Thoughts
Se neste verk: "det umulige"

Thoughts

Kristina Nathalie Pinås

Kristina Nathalie Pinås

3 måneder siden (95 besøk)

Et lite stil forandring eksperiment. Jeg lagde utfra en idé. Mixed akvarell blyanter med fargeblyanter, tusj og akryl maling.

Kommentarer

 • Kristina Nathalie Pinås

  3 måneder siden

  Hei Rachel. Tusen takk! Så koselig å høre, Michelangolo er virkelig et kunstnerisk forbildet. Morsomt at du fikk assiasjoner til verket hans «Skapelsen av Adam» men idéen bak verket var egentlig å få frem følelsen av å ønske å skape men slite med å få det bra gjennomført på papiret. Den tanken og følelsen sitter jeg med ofte. Så derfor tegnet jeg et litt drømmende ansikt dypt i sine egne tanker av å «ønske å skape noe vakkert». Så med hånden tegnet jeg damen jeg har skapt en blind tegning, og hånden som emoji som tegner og at fargepaletten lager en regnbue av farger som treffer en sky. Som symboliserer at mulighetene av å skape noe er uendelig bare man bruker kreativitet. :)

  Mvh Kristina

 • Rachel Dagnall

  3 måneder siden

  Hei Kristina, Dette var et fantastisk bilde! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg fikk assosiasjoner til Michelangelo's fresco "Skapelsen av Adam", pga hånden og sky motivet sikkert, og fargevalg og blyantstrekkene kanskje ... men dette handlet mer om det kvinnelig essensen (hva det er for noe?) og et indre liv og fantasi, i tillegg til skapelsens fortelling...Og så ift bilde komposisjonen, likte jeg veldig godt at bakgrunnen var flat og ensfarget, som skapte god kontrast og at antrekket var skisseaktig og "uferdig" på en måte. Disse valg forsterket fokuset og atmosfæren og den kombinasjonen av stiler og teknikker du har valgt fungere veldig godt! Gratis og hilsen Rachel

More from Kristina

Other in the bilde category