Bråk

Av og til er brusmaskinen, trafikken, pustingen og tråkkingen én lyd. Andre ganger skiller de seg og hver enkel bølge når meg med separat kraft, og borer seg inn i ører og øyne hver for seg. Det er da det blir bråk. Det er da jeg hysjer. Det er da jeg stemples som irritabel.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Bråk

Linn Isabel Eielsen

Linn Isabel Eielsen

6 måneder siden (195 besøk)

Kommentarer

 • Belinda Braza

  5 måneder, 3 uker siden

  Så fett! Elsker det umiddelbare du beskriver! Og ikke minst den eksplosiviteten og kraften det virker som det ga deg å bare skrive for å skrive! Alt for ofte kan hodet komme i veien - og man blir usikker. Heier på at du rev deg løs og lyttet til din egen stemme! Mer mer mer!

 • Linn Isabel Eielsen

  6 måneder siden

  Woah, tusen takk!

  Har hatt en tørkeperiode hvor jeg ikke har klart å lage musikk, og all tegnetiden min går til opptaksprøver som jeg ikke vet om kommer til å gå bra. De greiene der + det at jeg så dokumentaren om Gunvor Hofmo for tredje gang, med klassen, gjorde at jeg tenkte jeg også kunne prøve dikt. Er ikke så glad i linjedelingen og det pretensiøse i mange av de moderne diktene, og har derfor holdt meg unna sjangeren. Så tenkte jeg at, hah, jeg kan jo gjøre det akkurat som jeg vil. Etter min mening følger alt for mange etter Rupi Kaur, Trygve Skaug og den stilen der - og det føles feil for meg så hvorfor ikke bare lage noe eget? Sånn som jeg vil ha det, uten kompromisser og verselinjer.

  Videre skrev jeg bare fire-fem dikt nedover på mobilen, og postet dem her dagen etterpå. Det føltes fint å lage noe autentisk igjen, uten all tenkingen på formen og rim i musikken, og fargebruken og anatomien i tegningen.

 • Belinda Braza

  6 måneder siden

  For en kraftig, ærlig og to-the point tekst. Tror det er mange som kan kjenne seg igjen i at støy og digresjoner kan ta overhånd, og bli forstyrrelser som drar en bort fra fokus. Så utrolig godt beskrevet. Digger det! Hvor kommer inspirasjonen til teksten din fra?

More from Linn

Other in the tekst category