Hvem

Noen ganger lurer jeg på hvem hun du ender opp med å elske er.

Jeg tror hun har briller, men ikke så dårlig syn at hun ikke kan se uten – og at du kommer til å forelske deg i måten hun myser for å se deg skikkelig når hun våkner. Jeg tror hun har småbuskete øyenbryn, med store pupiller og et smil, med noen ikke fullt så markante smilehull. Jeg tror hun jogger av og til, og at hun sjeldent poster på instagram. Og at hun aldri ville postet et bilde av at hun jogger.

Jeg tror hun er et menneske som har hatt det vondt, men som har klart å komme seg gjennom det. Et menneske du kan tenne bål i bålpanne med om sommerkvelder og som lener seg mot deg i mens dere snakker, ler og gråter sammen. Jeg tror hun setter pris på de små tingene, og at hun vil ha den samme blå sofaen som du vil ha – og at begge vil kjøpe den brukt, fordi det er så mye mer sjel i brukte ting.

Jeg tror hun har litt skeive tenner, og at det er noe av det du liker best med utseendet hennes. Og jeg tror at hun har arr, men at de er dekket til av lag på lag med selvtillit og kjærlighet som hun har jobbet frem gjennom håpet på bedre tider, og håpet på å møte en som deg.

Noen ganger lurer jeg på hvem hun du ender opp med å elske er.

Jeg gleder meg sånn til å se deg lykkelig en dag.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Hvem

Linn Isabel Eielsen

Linn Isabel Eielsen

5 måneder, 3 uker siden (100 besøk)

Kommentarer

More from Linn

Other in the tekst category