Forståelse
Se neste verk: "det umulige"

Forståelse

Tina Suzanne Münstermann Hanssen

Tina Suzanne Münstermann Hanssen

2 måneder, 1 uke siden (65 besøk)

Teksten under er spesielt rettet til alle med en ekstra stor utfordring i hverdagen, og de rundt.

Når riktig menneske sier feil ting, vil det alltid være vanskelig å takle det. Poenget er at selv om det er du som sliter, vil ikke det si at partneren/vennen/familien din, ikke prøver å forstå.

Tenk deg at du sitter i en buss på motorveien. Du ser ut vinduet, og oppdager en svak, avmagret hund på siden av veien. Du vil hjelpe denne hunden for alt i verden, men du aner ikke hvordan du skal få det til. Du får ikke stoppet bussen og du får uansett ikke gått ut midt på motorveien. Du vil, men du vet rett og slett ikke hvordan du skal hjelpe.

SÅNN er det for motparten, veldig ofte. De VIL hjelpe, de VIL forstå, men de aner ikke hvordan. Når man er i en vanskelig situasjon har man utrolig lett for å gå seg bort i sitt eget hode, og føle at ingen bryr seg. Slik er det ikke.

Så husk det da, ofte sier eller gjør folk dumme ting, nettopp fordi de ikke forstår hvordan du har det og hva du tenker akkurat der og da. Det er ikke sikkert de sier eller gjør noe for å være lei, det kan faktisk være at de rett og slett ikke vet bedre. Prøv heller å forklare, hjelp de med å forstå hva du tenker og føler. Tro meg, jeg vet det er vanskelig, men det kommer til å gjøre ting så veldig mye bedre på sikt. Som skrevet tidligere: «de vil deg bare godt, ellers ville de ikke stått der ved din side».

Håper noe av det her ga mening. Jeg blir så ivrig når jeg skriver at jeg glemmer at det skal kunne leses også, haha.

Kommentarer

More from Tina

Other in the bilde category