Albufeira 29˚C
Se neste verk: "det umulige"

Albufeira 29˚C

Matilde Wedzicha

Matilde Wedzicha

5 måneder, 2 uker siden (209 besøk)

Digital tegning gjort fra blindkontur tegnet på stranden. Jeg har eksperimentert med tekstur og farge i flatene og farget konturlinje, da jeg som oftest jobber i sort og hvitt.

Kommentarer

 • Edy Poppy

  5 måneder siden

  Flott at du har prøvd ut begge deler, da blir det også et mer bevisst valg :)

 • Matilde Wedzicha

  5 måneder, 1 uke siden

  Takk! Denne typen digital tegning har jeg ikke gjort før, men ja, det blir vel en serie etter hvert.
  Takk for tipset, jeg forsøkte med sort kontur på en annen lignende tegning, men syns den brøt med fargeharmonien i resten av bildet!

 • Edy Poppy

  5 måneder, 2 uker siden

  Har sett litt på de tingene du har gjort, og det virker som om du har mange talent! Og at du eksperimenterer mye, det er kult! Liker også veldig godt tegningene dine på akvarellpapir. Vil gjerne se mer av det! Jeg liker stemningen i denne strandtegningen. Og nærheten. Nesten som om jeg ligger ovenfor personen du har tegnet, som om vi har en samtale. Konturene dine er i mange forskjellige farger. På den ene siden liker jeg det, på den andre ville jeg også vært nysgjerrig på å se hvordan tegningen blir om du har sammekontur overalt. Kanskje blir det mer kjedelig, vet ikke. Ble bare nysgjerrig på hvordan det ville endret bildet. Skjønner jo at du har en plan med konturene med at det enten er en tone lysere eller mørkere enn fargen innenfor. Er dette en del av en serie?

More from Matilde

Other in the bilde category