Melancholy
Se neste verk: "det umulige"

Melancholy

Lilly Grønvigh

Lilly Grønvigh

4 uker, 1 dag siden (86 besøk)

Dette bildet ble tatt på skolen, da jeg hadde time i foto og grafikk. Da jeg vandret rundt på skolen på jakt etter et noe å ta bilde av, så jeg plutselig dette skjelettet inne i klasserommet til helsefag.

Grunnen jeg valgte å ha bildet i svart-hvitt, er for å skape mystikk. Hvorfor står skjelettet der? For meg handler bildet om melankoli og ensomhet. Man føler jo seg kanskje tom når sorgen tar over. Som et skjelett.

Bildet er tatt med speilreflekskamera, og redigert i Lightroom.

Kommentarer

 • Anja Malec

  3 uker, 6 dager siden

  For en spennende observasjon av det som finnes rundt oss. En estetisk dokumentasjon av små detaljer som vi ofte ikke legge merke til.
  Et bilde med en enigmatisk stemning som skaper nysgjerrighet hos betrakteren. Du stiller spørsmål med ditt bilde. Hva slags huset er det? Hva er det som foregår inne? Hva er det som har nettopp skjedd, eller hva er det som kommer til å skje?
  Du er på riktig vei :)
  Men når det gjelder tittelen til ditt bilde, vil jeg være forsiktig med å kalle det "Melancholy"
  Melankolien er en kompleks menneskelig tilværelse som inngår i dype komplekse emosjonelle følelser som i et visuell språk ofte beskrives med et menneske i en iscenesettelse eller med ren portre. Jeg vil anbefale deg å se på Alfred Durer sin grafikk og symbolikken i hans verk.

More from Lilly

Other in the bilde category