Bondeknøl fra Sørlandet

Da jeg møtte blikket ditt for første gang, var det nesten så jeg ikke fikk puste. Jeg smilte svakt, men det virket som du ikke hadde sett meg. Vel så feil kunne jeg ta. Vi snakket ikke så mye, ikke før helt på slutten. Tro meg, så mye drama som du skapte er jeg glad vi ikke snakket før siste dagen. Samtidig er jeg villig til å gi litt mer, for et kyss til.

Jeg gruet meg mye, til å reise nedover skal du skjønne. Sove i telt i 4 netter? Fristet ikke så veldig. Men jeg og alle vennene mine var klare for søvnløse netter med gutter om halsen. Før du får forhåpningene dine for høye opp, så vil jeg bare fortelle deg at vi var på kristen leir.

Jeg hadde to vennegrupper, den første dagen løp jeg litt mellom de to. Jeg skjønte fort at jeg burde bli med dem jeg sov med, de jeg var på aktivitets-gruppe med. Sant skal sies. Vi var egentlig ikke satt opp på gruppe med deg. Vi hadde valgt feil, og kjappet oss veldig med å få byttet. Du trodde kanskje vi ville på «villmark». Det ville vi ikke, vi ville på mye annet. Men det var kun «villmark» det var 5 plasser igjen av.
Jeg fant meg mange nye venner, noen gutter, men ingen jeg hadde noen interesse av å bli mer enn venner mer. Jeg hadde sett deg, du var den kjekkeste på gruppa. Jeg sendte deg mange blikk, og du reddet venninnen min. Det var først da jeg skjønte, at du var mer enn bare en bondeknøl fra sørlandet. Noen ganger, når jeg tenker for meg selv på natten, så skulle jeg ønske du kun var en bondeknøl fra sørlandet.

Første gang vi snakket var en surrealistisk samtale. Du tenker kanskje at jeg kun sier det for det var deg det var snakk om. Men det er helt feil. Jeg burde droppet å snu meg rundt, jeg hørte jo hva dere snakket om, sexsistike jævler hele gjengen. Men noe inni meg fikk meg til å snu meg, jeg trodde vel at jeg reddet verden eller noe. Jeg fnøs av det dere snakket om. I ettertid har jeg kanskje forstått at det kanskje kunne forvekslet med en liten latter, et fnis kanskje. Uansett så skulle jeg ønske nå at jeg ikke hadde snudd meg, det ville spart meg for så mange tårer.

Som du kanskje skjønte så snakket vi videre på den turen. Jeg lærte mye om deg på den timen. Jakt og fiske, kåte lille jævel. Du var liksom perfekt, svigermor og svigerfars drøm. Pappa liker fiske, du liker fiske. Du har et skjønt smil. Et av de fineste jeg har sett. Du passet inn i min drømmemann beskrivelse. Høy, omlag 185, tynn og spinkel, men fortsatt muskuløs. Ganske kort hår, men det var brun-blondt. Og øynene dine, herregud så fine de er. Grønne øyne, som skinner, men jeg har sett dem når du ikke var på ditt beste. Den grønne fargen bikker mer mot brun enn blå. For det skal du ha, du har et sterkt temperament.

Du var vitne til min mest ubehagelig opplevelse. Hvor jeg virkelig skjønte hva andre kvinner mener med undertrykkelse. Måten «kompisen» din tok på meg, slang meg i bakken. Helt forferdelig. Jeg burde ha droppet deg da. Du sto faen ikke opp for meg. Men meldingene du sendte senere på kvelden da jeg lå i teltet, varmet hjertet mitt. Fy fader så dum jeg er. Jeg burde ha skjønt spillet ditt, allerede da. Du har ødelagt så sykt mange påbegynnende forhold. Hvis det ikke hadde vært for deg ville jeg hatt kjæreste nå.

Noen ganger, drømmer jeg om at jeg får holde deg i hånda igjen. Stryke over arret ditt. Du vet det du fikk når du falt og brakk armen. Sikkelig mandig arr. Jeg strøk over det for første gang da vi var på vei til bø sommarland. Jeg hadde vært der hver dag til den dagen. Det var så gøy å bade med deg. Deilig, å se kroppen din. Jeg har aldri følt meg så feit, og usikker på meg selv som da jeg badet med deg.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg trodde det skulle gå å snakke med deg. Du er fra sørlandet, 6 timer med bil. Det funker ikke. Selvom snakket jeg med deg i lang tid etter leiren.

Etter vi hadde badet sammen, var de andre vennene mine sure. Det var jeg og bestevenninna mi som hang etter dere. Jeg med deg og bestevenninna mi med bestekompisen din. Vi tilbrakte så mye tid sammen på slutten at jeg lurer på om jeg hadde hatt et annet syn på deg om vi hadde snakket tidligere.

Meldingene du sendte meg natt til vi skulle hjem. De indikerte så mye. De indikerte at du ønsket meg. At du ville ha meg. Men dagen etter forvirret du meg så veldig. Du sa si vidt hei. Jeg burde ha droppet deg da. I det sekundet. Jeg var dum. Lot deg fucke med meg. Jeg har sendt ting jeg har angret på. Men jeg forstår nå hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde. Jeg skal ikke la deg fortsette å ødlegge for meg. Det er gøy å snakke med deg. Men fra nå av skal jeg ikke legge mer i det. Du skal kun være noen jeg snakker med, intet mer.

For helt ærlig, helt fra starten så burde jeg ha skjønt at du er en rar bondeknøl som kun er ute etter å flørte med mange samtidig. Og du er god, det kan jeg banne på. Du er den beste jeg kjenner til å få meg til å føle meg varm.  Kanskje en gang når vi blir eldre, kanskje vi ender opp i samme by. Da skal jeg gi deg en real sjanse. Og jeg håper du gjør det samme. For vi ville vært et powercouple. Men forutsetningene hadde andre planer. Og jeg forstår dem. Det er ikke lurt å gi to sykt kraftfulle mennesker hverandre. Selv hvor bra de er for hverandre, for til syvende og sist vil de såre hverandre.
Se neste verk: Dikt, uten navn

Bondeknøl fra Sørlandet

Liz -

Liz -

2 uker, 1 dag siden (152 besøk)

Er du villig til å gi litt mer for et kyss til?
Er du villig til å ha et par søvnløse netter til mot å møte ham?
Dette er en novelle, kind of. Den er basert på virkelige hendelser fra mitt eget liv. Har en del 2 på en måte, let me know, om dere vil lese den.

Kommentarer

 • Inga Sætre

  2 uker siden

  -Spennende! Så fint at ut skriver om ting du har opplevd, det føles ekte og vi blir interessert. Og ikke minst for en selv, kan det være deilig å "skrive det utav seg" når det er ting man går mye rundt og tenker på!

 • Inga Sætre

  2 uker siden

  -Spennende! Så fint at ut skriver om ting du har opplevd, det føles ekte og vi blir interessert. Og ikke minst for en selv, kan det være deilig å "skrive det utav seg" når det er ting man går mye rundt og tenker på!

 • Liz -

  2 uker, 1 dag siden

  Hei, dette er min første tekst, er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle dette. Håper du kan legge igjen en kommentar om hva som kan gjøres bedre. :)

Other in the tekst category