Ocean

Frida Feline Nilsen
Frida Feline Nilsen
Ble medlem for 3 år, 10 måneder siden (33 besøk)

Dette er en uferdig låt som jeg har utviklet i November hvor jeg både opptrer som musikk produsent/komponist og vokalist. Tematikken er følelsen av å vandre helt alene på et hav som er så stort og uforutsigbart. Vinden kan ta deg i alle retninger og det kan føles skummelt å ikke vite hvor man drifter hen. En slags metafor på livet.

Hele utrykket er laget med 100% improvisasjon, hvert element er tatt opp lag for lag, ingenting var planlagt, alt skjedde der og da i øyeblikket. Jeg ble inspirert av en online masterclass med Timbaland å bruke pitch correction effekt på hoved vokalen for å lage et syntetisk utrykk som går i kontrast med harmoniene som er organiske. Jeg ønsket å få frem sårbarhet gjennom vokalen og teksten.

Jeg ser potensialet i denne musikalske ideen, og jeg tror at når jeg får jobbet videre med både vokal og beat, at det helhetlige utrykket kan bli et av mine beste verk til nå. Tittelen på sangen er ikke bestemt enda, men det kommer etterhvert, enn så lenge heter den "Ocean".