Hovedbilde

Ravnedans inviterer til Improvisasjon- og komposisjonsworkshop med Maja Roel

Meld deg på en anderledes danseworkshop 7.-10. juli under festivalen Ravnedans 2016 i Kristiansand. Her får du arbeide med imporvisasjon og komposisjon i en fire dagers workshop som ender med en visning siste dagen.

Workshopen - som er spesielt rettet mot unge dansere i alderen 16-22 år - ledes av dansekunstner Maja Roel.

Hun forteller: I workshopen bruker vi enkle metoder for å utvikle egne tekster og bevegelser, som vi arbeider med å sette inn i en koreografisk sammenheng. Vi bruker lekne innganger for å øve oss på å kaste oss ut i ukjent terreng og begeistring blir strategien for å skape materiale. Gjennom uka snik-komponerer vi og forsøker å bevege oss utenom prestasjon. Siste workshopdag har vi en åpen visning for publikum. Workshop-deltagerne skal komme med en forventning om å ha det gøy!

Maja bruker sin bakgrunn fra fysisk-orientert teater, samtidsdans, tai chi og sin mangeårige fordyping i improvisasjon. Hun har mer enn 10 års erfaring med å gjøre danseprosjekter for og med barn og unge, og jobber med det som en integrert del av sitt kunstnerskap. Hun har jobbet med dans og unge på Rom For Dans i Oslo, i prosjekt ISADORA samt i egne prosjekter. I 2012 lagde hun forestillingen «Man er jo bare et menneske», som behandlet tema ondskap og hadde aktører fra 13-18 år. For tiden jobber hun med aktører i alderen 9 og 75 år i prosjektet «Et stykke Norge».

www.majaroel.no

Påmelding til Ravnedans
Merk påmeldingsmailen med “Trafo-workshop” innen 24. juni.

Foto: Maria Antvort

Bannerbilde: Monica Strømdahl

Kommentarer