Hovedbilde

Lyst til å lage dokumentarfilm? Amandus og Trafo.no arrangerer fem-dagers dokumentarfilmverksted i forkant av Amandusfestivalen. Meld deg på!

18.-22. mars vil det bli arrangert et omfattende dokumentarfilmverksted på Lillehammer. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å lære hva det innebærer å lage en dokumentarfilm. I løpet av fem dager vil deltagerne få være med å jobbe med hele prosessen, fra idé til ferdig dokumentar.

Det er plass til 6-8 deltagere, som vil bli delt inn i to grupper og får mulighet til å produsere to filmer i løpet av festivalen. Vi har med oss Espen Nomedal, som har holdt dusinvis av verksteder for unge filmskapere rundt om i Norge, og han jobber til vanlig for Filmveksthuset Tvibit i Tromsø.

De to første dagene, fra lørdag 18. mars, vil bestå av kurs med Espen om idéutvikling og planlegging. Mandag til tirsdag skal filmene skytes, og onsdag gjennomføres etterarbeidet.


Vi stiller med alt av utstyr, og deltakerne trenger ingen spesiell kompetanse på dette verkstedet. Her er det lav terskel for å kunne få til noe bra! De ferdige resultatene vil bli presentert under prisutdelingen til Amandusfestivalen.

Vi dekker overnatting på Lillehammer!

For å melde deg på er det bare å sende en mail til post@amandusfestivalen.no markert med «Påmelding dokumentarfilm-verksted» i emnefeltet. Påmeldingsfrist er 16.mars, men det kan raskt bli fullt så ta kontakt så raskt som mulig.

PRAKTISK INFO: Dokumentarverksted


NÅR: Lørdag 18.mars – onsdag 22.mars (rett i forkant av Amandus)
HVOR: Lillehammer
PÅMELDING: post@amandusfestivalen.no
(«Påmelding dokumentarfilmverksted» i emnefeltet)
SISTE PÅMELDINGSFRIST: 16.mars

Kommentarer