Hovedbilde

Trafomentorer Hanne Ramsdal og Christian Bermudez har slått seg sammen for å gi deg et avbrekk fra sommeren på Biblo på Tøyen.

Er du nysgjerrig på å skrive? Kom forbi Biblo Tøyen og bli med forfatter Hanne Ramsdal på skrivelaboratorium. Lek med lyder og ord. Skriv på hemmelige lapper. Skriv en tekst på flere språk. Skriv videre på en annens tekst. Overrask deg selv. Det er kun en regel som gjelder; det er ikke lov å tenke på rettskriving for dette er IKKE en norsktime.

I tre dager kan du stikke innom for å skrive, få tips, råd og feedback fra Hanne på dine skriverier. Helt gratis!


Møt Hanne disse dagene - fra kl 12-14:

  • mandag 26. juni

  • tirsdag 27. juni

  • onsdag 28. juni
          

Biblo Tøyen
Hagegata 22
0608 Oslo

Om Hanne:
Hanne Ramsdal er en av Trafos mest erfarne og dyktige mentorer. Hun har fulgt Trafo.no i over 7 år, og har bred erfaring som forfatter og veileder. For tiden studerer hun master i scenetekst på Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Les om Hanne på hennes Trafo Profil

Om Biblo:
Biblo Tøyen er et bibliotek til deg mellom 10 og 15 år. Hos oss har voksne ingen adgang. Her kan du komme alene, eller sammen med venner. På biblioteket vårt kan du finne deg en bok, lese, eksperimentere med mat, eller programmere dataspill, spille, tegne, bruke 3d-printer, eller få hjelp med lekser.

Foto av Hanne: Carl Christian Lein Størmer

Kommentarer