Skriveworkshop med Torborg Igland

Project image

Finn din egen unike stemme

På dette skriveverkstedet vil du få hjelp til å identifisere det som er unikt og bra med din egen tekst. Vi skal bruke sanser og erfaringer til å skape gode tekster og vi vil hente inspirasjon fra bilder og gjenstander, fra litteratur og kunst, fra ting som skjer rundt oss og i verden og fra våre egne liv. Du vil få tilbakemeldinger både fra skrivelærer og fra andre deltakere.

Torborg Igland (f. 1967), bor i Grimstad. Hun er forfatter av ungdomsbøker og festivalsjef for Ibsen- og Hamsun-dagene Sørlandets Litteraturfestival. Hun er også litteraturkritiker og lærer i journalistikk. Hun har holdt en rekke skrivekurs, både for ungdom og voksne.

TrafoX3 - Praktisk info


Tidspunkt: torsdag 28.juni til søndag 1.juli. (se hele programmet)
Aldersgrense: 18-22 år
Sted: Kristiansand Kunsthall
Pris: Gratis. Men ved påmelding må du betale et depositum på 300,-. Depositumet refunderes på første verksted-dag. Ved avmelding senere enn 10.juni refunderes ikke depositumet.
Mat og overnatting: Trafo dekker overnatting, lunsj og middag. Tilreisende deltagere får overnatting på Yess Hotell i Kristiansand sentrum.
Reisestipend: Tilreisende fra andre deler av Norge enn Kristiansand kan søke om reisestipend:
- Har du utgifter på mer enn 1.000,- kan du få du et reisestipend på 500,-
- Har du utgifter på mer enn 2.000,- kan du få du et reisestipend på 1.000,-

Påmeldingsskjema: Finner du her, på Trafo x3 siden.

Det er kun 8-10 plasser på workshopen – så her er det bare å være tidlig ute med påmelding!


Skriveworkshopen er en del av «Trafo x3». Det kommer altså til å være to andre Trafo-verksted i Kristiansand Kunsthall samtidig: en fotoworkshop og en collage-workshop. Det blir spennende, kreative og sosiale dager med felles middager og felles avslutningskveld med deltagerne fra de to andre workshopene.