Hovedbilde

I februar 2019 skal Trafo til Nottingham med et knippe norske og nordiske unge kunstnere for å fylle byen med kunst sammen med 200 andre internasjonale kunstnere! Vi vil ha med oss deg - så send oss en søknad om deltakelse innen 9. juli.

200 kunstnere

3 kontinenter

150 arrangement

7 dager

07.-13. februar 2019

Grip denne unike muligheten!

     
Trafo.no lyser gjennom sitt medlemsskap i internasjonale nettverk ut deltakelse i en unik festival i Nottingham by i England. I én uke i februar neste år strømmer over 200 unge kunstnere i alderen 18-35 år til byen for å fylle den med alle typer kunstutrykk, skape nettverk og delta i kunstfaglig verksteder og arrangement.
     
Du kan bli én av dem. Vi skal ha med oss et knippe norske og nordiske unge kunstnere for å representere vår region - og vi inviterer deg til å søke med ditt kunstneriske prosjekt!

Utlysningen:

UKYA City Takeover: Nottingham 2019 skal bre seg utover byen og bade publikum i et spenn av ekstraordinær, innovativ og samfunnsaktuell kunst fra 200 kunstnere fra tre kontinenter. Visuell kunst, scenekunst, musikk og litteratur skal gjennom uvanlige steder og uventede rom levendegjøre byen Nottingham.

UKYA City Takeover: Nottingham 2019 lover å være provoserende, spennende, dyptpløyende og unik - presentere kunst på tvers av grenser, land og nasjonaliteter, risikere og åpne opp.

UK Young Artists feirer sine første 10 år med å invitere inn kunstnere fra tre kontinent til en ukes festival i Nottingham. UK Young Artists samarbeider med Fluks - Senter for ung kunst og kultur som representerer tre nettverk for unge kunstnere: Trafo.no, Cultiva Ekspress og Platform Nord. Både Fluks og UKYA er medlemmer i det europeiske nettverket Bjcem - Biennale des jeunes créateurs de l’Europe et de la Méditerranée, som hvert annet år arrangerer en biennale for unge kunstnere og arbeider for styrkede nettverk, gode prosjekt og visninger av unge kunstnere i alderen 18-35 år.

Du får

  • Dekket reise, transport av kunst og opphold.
  • Internasjonal visning og profilering.

  • Innpass i et stort internasjonalt og tverrkunstnerisk nettverk.

  • Deltakelse i workshops, eventer og symposier i festivaluken.

  • Knytte forbindelser med andre norske og nordiske unge kunstnere.

  • Deltakelse i United:

  
De som velges for deltakelse av Bjcems kuratorteam blir automatisk med i samarbeidsprosjektet United som Fluks deler med UK Young Artists. UKYA City Takeover er del I i dette prosjektet, og på høsten 2019 får vi besøk av 5 unge kunstnere fra Storbritannia til Norge - hvor vi skal arbeide videre med viktige problemstillinger for unge kunstneres hverdag og åpne for kunstneriske samarbeid på tvers av uttrykk og landegrenser.

Er du mellom 18 og 22 år? Søk om å bli én av våre representanter i
UKYA City Takeover: Nottingham 2018:
Gå til søknadsskjema.
NB! Husk å last opp relevante vedlegg i søknaden.
Søknadsfrist: 9. juli

Vi ser frem til å lese din søknad!

Har du spørsmål?
Ta kontakt med Trafo på info@trafo.no

Bilder fra Platform Nord 2017

Kommentarer