Hovedbilde

Performance lab med Magnus Myhr

9.-12. juli, Ravnedans

Ravnedans - festival for samtidsdans, inviterer unge dansere i aldersgruppen 16 til 22 år til Performance LAB. Lab-en er et samarbeid med Trafo.no og tilrettelegges for unge dansere og dansere under profesjonell utdannelse. LAB-en tar sikte på å gi dyp innsikt i et spennende kunstnerskap, og tilbyr profesjonelle strategier for både utøvende og skapende praksis.

Hvor: Ravnedans, Kristiansand, Norge
Når: 9.-12. juli, kl. 12:30-16:30.
LAB-en vil ende i en visning som inngår i festivalprogrammet og blir åpen for publikum.
Påmelding: Send kort motivasjonsbrev og CV til ravnedans.michelle@gmail.com for å søke om deltakelse.
Søknadsfrist: 28. mai 2019

Søkere bes om å sende et kort motivasjonsbrev med noen linjer om seg selv og bakgrunnen for at de ønsker å delta på LAB-en. Utøvergruppen vil bli satt sammen av Ravnedans i samarbeid med Magnus Myhr. Selve LAB-en ligger over 4 dager a 4 timer og vil ende i en visning som inngår i festivalprogrammet og blir åpen for publikum.

MAGNUS MYHR
Magnus Myhr er en av Norges mest erfarne utøvende dansekunstnere, med både samarbeider med de mest etablerte koreografene i det Norske frie feltet, og fra de tyngste institusjonene både i danse- og teaterfeltet i Norge. De siste årene har han for alvor har begynt å skape sine helt egne arbeider. Performance LAB-en gir mulighet til å bli kjent med Magnus kunstnerskap, og innsikt i hvordan det kan utfolde seg å arbeide som utøvende og skapende dansekunstner i Norge. Ikke minst gir LAB-en også mulighet til å stå på scenen som del av festivalprogrammet.

Magnus lager arbeid som er forankret i personlige erfaringer, og interesserer seg både for kroppens fysiske potensiale, for dens kraft og dens poesi. På Performance LAB-en for Ravnedans 2019 vil han dele av sin personlige praksis som både koreograf og utøver. Lab-en vil inneholde daglig oppvarming i form yoga og somatiske øvelser. I møte med gruppen vil det legges opp til både improvisasjon over og innstudering av Magnus siste verk I DET FJERNE, TROJA fra 2018.

MER INFO PÅ FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/398111004271520/

Bannerfoto: Chrisander Brun

Kommentarer