Hovedbilde

Amandus og Trafo arrangerer et tredagers gerilja-dokumentarfilmverksted for deg som vil lære mer om filmproduksjon og dokumentarfilm.

Onsdag 10. – fredag 13. april inviterer vi 12 unge filmskapere mellom 16 og 22 år til å delta på dokumentarfilmverksted under Amandus. Dette er et morsomt gerilja-verksted som strekker seg over tre dager, der du får mulighet til å lage en film fra idé til ferdig produkt.

Dere får i oppgave å lage en film med et overordnet tematisk utgangspunkt. Hva tematikken er, blir først oppgitt på verkstedet. Sammen med kursets veileder får dere gå i dybden av hva det vil si å produsere film, med minimale muligheter til å forberede deg.

Dag 1 – Idé & Planlegging
Den første dagen vil dere som gruppe ta for dere oppstarten av filmprosjektet med alt det innebærer av idéutvikling, planlegging og research.

Dag 2 – Opptak
Denne dagen er satt av til opptak og filming ute på location.

Dag 3 – Ferdigstilling
Denne dagen går med på klipp, redigering og ferdigstilling av filmen.

Praktisk:
Oppstart av kurset er onsdag 10. april klokken 11.00 og er ferdig fredag 12. april ca. klokken 15.00. Kurset går parallellt med det øvrige programmet på festivalen.

Festivalen dekker mat og overnatting for deltakerne som kommer langveisfra. Gi beskjed dersom du reiser med skole, er nominert, bor i Lillehammerområdet allerede eller av andre grunner ikke trenger overnatting.

Aldersgrense for kurset er mellom 16 og 22 år, og er beregnet på de som har litt erfaring med å lage film, og ønsker seg en morsom utfordring på Amandusfestivalen.

Det er begrenset med plasser på verkstedet, så her er det førstemann til mølla!

Påmelding hos Amandus: https://amandusfestivalen.no/event/dokumentarfilmverksted/

Kommentarer