Personvernerklæring

Gjennom å bruke Trafo.no og tjenestene samtykker du til denne personvernerklæringen.

1. Hvem vi er

Trafo.no er et nettsamfunn med tilbud og tjenester for unge kunstnere. På Trafo.no kan du søke om stipend, få mentorhjelp fra proffe kunstnere, publisere arbeidet ditt og delta på konkurranser og workshops.
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Trafo.no behandler personopplysninger om medlemmer på Trafo.no.

Vår kontaktinfo er:
Trafo.no, Universitetet i Agder, Fakultet for kunstfag, Postboks 422, 4604 Kristiansand S. Telefonnummer: 38 14 10 38
E-postadresse: info@trafo.no
Vår nettstedsadresse er: https://www.trafo.no

2. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

2.1 Når du oppretter en brukerkonto på Trafo.no

For å bruke de ulike tilbudene og tjenestene på Trafo.no må du opprette en brukerkonto. Du oppgir da følgende opplysninger:

  • E-post
  • Fornavn og etternavn
  • Fødselsdato

Formålet med at vi lagrer disse opplysningene er å sikre en kommunikasjonsflyt mellom deg og oss, f.eks. ved behov for support og relevant informasjon om din bruk av tjenestene våre. Formålet med å lagre fødselsdato er at vi kan se hvilke tjenestetilbud på Trafo du er gammel nok til å benytte.

Vi lagrer også informasjon om når du opprettet brukeren din, når du sist var innlogget, hvilke bidrag du har lastet opp på Trafo, hvilke favorittmarkeringer du har gitt, og de offentlige kommentarene du har skrevet på nettsiden. Denne informasjonen er nødvendig for at Trafo skal fungere og kunne tilby nettsamfunn-tjenesten.

2.2 Når du redigerer «Min profil»

Vi lagrer også eventuell ekstra informasjon som du måtte velge å oppgi når du redigerer «Min profil»:

  • Informasjon om meg selv (beskrivelse)
  • Profilbilde
  • Kjønn
  • Mobilnummer
  • Din nettstedsadresse

Du velger selv om du ønsker å oppgi noe av denne informasjonen. Formålet med denne informasjonen er at du på din profilside skal kunne presentere deg utfyllende for andre brukere av nettsiden. Mobilnummer postes ikke offentlig, men blir brukt til å sende deg SMS-varsler om din aktivitet og dine søknader på Trafo.no.

2.3 Når du søker på en av våre støtteordninger

Vi behandler og lagrer opplysningene du oppgir i søknadsskjemaet på tilskuddsordningen og/eller mentorordningen. Vi lagrer prosjektbeskrivelse, budsjett og eventuelle vedlegg som er lastet opp. Denne informasjonen er nødvendig for å behandle søknaden som du sender inn.

2.4 Når du får tildelt pengestøtte

Trafo publiserer en nyhetssak som lister opp alle som har mottatt pengestøtte. Denne inneholder navn, alder, tildelt beløp og kort sammendrag av prosjektet som har fått støtte. Formålet med denne listen er transparens, åpenhet og likebehandling i søknadsbehandlingen.

Ved utbetaling av stipend innhenter vi også fødselsnummer, kontonummer og bilde av gyldig legitimasjon. Denne informasjonen oppgir stipendmottakeren selv ved utfylling og innsending av en utbetalingsanmodning. Formålet med denne informasjonen er å sjekke at du er innenfor aldersgrensen, samt å utbetale stipendet i henhold til lover og regler for innberetning.

2.5 Når du deler bidrag og kommentarer på Trafo.no

Når du laster opp filer eller tekster for å dele på Trafo.no, lagres denne informasjonen. Det er frivillig å laste opp bidrag i det digitale galleriet, og du kan når som helst slette bidrag selv. Bidrag som er delt på Trafo.no kan bli plukket ut til å bli vist på forsiden av Trafo.no. For å tilpasse verket til skjermstørrelse må vi noen ganger bruke kun utsnitt av verket på forsiden.

Når du deler en kommentar på Trafo.no, lagres denne informasjonen. Det er frivillig å dele kommentarer på Trafo, og du kan når som helst slette kommentarer selv.

2.6 Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på Trafo.no kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder osv.) fra andre nettsted. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

2.7 Nyhetsbrev

Trafo sender ut nyhetsbrev på e-post en gang i måneden til de medlemmene som har bedt om det. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet og har en egen personvernerklæring. Vi vil aldri dele din e-postadresse med andre. Dersom du ikke lenger ønsker å være oppført i vår liste over mottakere av nyhetsbrev kan du melde deg av ved å følge lenken nederst i hver utsending.

2.8 Informasjonskapsler (“cookies”)

Ved å bruke Trafo.no samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser. Vi bruker informasjonskapsler for å bedre forstå bruksmønstre på nettsiden, og for å kunne gi deg en best mulig tjeneste og brukeropplevelse. Informasjonskapslene gjør f.eks. at nettsiden kan huske at du er du, og at informasjonen du har skrevet i søknadsskjema ikke forsvinner når du åpner en ny side.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Trafo.no benytter Google Analytics, som er en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Denne tjenesten benytter cookies for å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Tjenesten samler ikke inn informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner. Du kan velge å reservere deg mot at dine besøk registreres i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren din.

2.9 Facebook Pixel

For å bedre samspillet mellom Facebook og Trafo.no har vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til markedsføring på Facebook. Facebook har en egen personvernerklæring.

3. Databehandlere

Underleverandører vi benytter oss av kan ikke bruke personopplysninger fra Trafo.no til annet formål enn å yte de tjenestene som er avtalt. Dette er regulert gjennom egen databehandleravtale med hver enkelt underleverandør.

Vi har inngått databehandleravtale med følgende foretak:

  • Thorgate. 2/1 Mäealuse Street, Tallinn, Estonia. tallinn@thorgate.eu +372 580 81132
  • Front Information AS, P.B. 2406 Solli, 0257 Oslo kontakt@fro.no +47 22 20 24 00

4.1 Lagring av data

Databasen til Trafo.no som inneholder personopplysninger i form av tekst: altså navn, e-postadresser, kommentarer, søknader o.l. er lagret på skytjenesten Heroku. Filer som lastes opp på Trafo.no lagres hos Amazon AWS, der fysisk lagring skjer i Irland.

4.2 Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dine personopplysninger vil være lagret hos oss så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle formålet, altså bruk av tjenestene på Trafo.no. Hvis du legger igjen en kommentar, laster opp et bidrag eller sender inn en søknad, blir denne informasjon lagret på ubestemt tid, til du sletter informasjonen selv, eller ber oss om å slette.

Alle brukere kan se og redigere sin personlige profil når som helst. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

4.3 Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en brukerkonto på Trafo.no kan du be om å få en oversikt som inneholder alle personopplysningene vi har om deg i trafos database. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke eventuelle opplysninger vi er pålagt å lagre av juridiske årsaker (arkivloven).

Når du ber om at dine personopplysninger slettes, slettes de fra våre systemer permanent.

5. Kontaktinformasjon

Om du har spørsmål knyttet til behandling av personopplysninger kan du ta kontakt med Trafo.no på info@trafo.no eller telefon 38 14 10 38.

6. Endringer

Ved endringer i vår behandling av personopplysninger, f.eks. som følge av endringer i tjenesten eller i lovverk, og du er registrert som bruker av Trafo.no, vil du varsles om endringene vi har gjort i vilkårene.

Søk om 10 000,-

Siden oppstart har Trafo gitt 12 949 600.- i pengestøtte.

Søk om 10 000,- 2 uker, 5 dager til søknadsfrist