Trafo-støttet sci fi-thriller er premiereklar

Publisert 23. januar 2013

Sist oppdatert 23. januar 2013

News article image

En gjeng 17-åringer har oppfylt drømmen og laget egen film. Mandag har sci-fi-thrilleren «Everywhen» premiere på Cinemateket i Oslo.

Guttene går på medielinjen ved Ullern videregående skole, og drømte om å lage egen film. Men der hvor noen bare drømmer, satte de seg ned og skrev manus.

  • Vi begynte å skrive manus, og så bestemte vi oss for å lage filmen. Vi satt oss ned og søkte etter penger via diverse fond som støtter prosjekter for ungdom. I tillegg brukte vi 2500 hver av egen lomme. Til slutt hadde vi 55.000 kroner, og da satte vi bare i gang, forteller manusforfatter og medprodusent Eirik Moe til Aftenposten.

En del av dette beløpet kommer fra Trafo. Gjengen bak «Everywhen» fikk tildelt 7000,- i prosjektstøtte i februar i fjor.

Handlingen til «Everywhen» er satt en gang inn i fremtiden. Her er teleportaler like vanlig som bilen er i dag. Problemet starter når 3 milliarder mennesker forsvinner sporløst. Vår hovedpersonen havner i feil dimensjon, og må finne veien tilbake til sin egen virkelighet.

«Everywhen» trailer

Filmen har premiere på Cinemateket mandag 28. januar kl. 19.00. Filmen vises også 30. januar kl. 19.00 og 2. februar kl. 19.00.

Vi i Trafo ønsker lykke til!

Les mer hos Aftenposten.