News article image

Til søknadsfristen 1. august kom det inn 38 søknader om til sammen 326 000,- kroner. Disse har nå blitt vurdert, og 63 000,- kroner er fordelt på 10 av prosjektene. Vi i Trafo-redaksjonen gratulerer og gleder oss til å se resultatene!

Sigurd Lamark - 5000,- til remiks av singelen “E det det her”. I etterkant av sin tredje singel, planlegger Sigurd en remiksutgivelse i samarbeid med produsent og DJ Mathias Stubø, også kjent som Proviant Audio. Møtet mellom Lamarks nordnorske visesang og Stubøs diskorytmer kommer til å skape et helt nytt utrykk.

Lamark - “Amorbue”

Magnus B. Bjørlo Lysbakken - 10 000,- til novellefilmen “Søvnløse netter”. Filmen handler om en gruppe mennesker som bor på IKEA. Magnus har fått tillatelse til å filme på IKEA Åsane i til sammen 10 netter, og har alt av utstyr, mat og crew på plass. Les mer om filmen på prosjektets egen hjemmeside.

Konseptillustrasjon fra “Søvnløse netter”

Cato Osaland - 10 000,- til fotoutstillingen “21 Days of Disaster”. Cato jobber med en bildeserie som tar for seg temaer som tornado, skogbrann, flom, forurensing og tørke. Tanken er å vise hvordan det er å leve under slike forhold. Bildet på toppen av denne siden er fra Catos prosjekt.

Kristian Mora - 8000,- til “Keep It Movin’ Dance Camp 2014”. Årets danseleir arrangeres i Stavanger 3. til 6. oktober. Med internasjonale koreografer på plass, er meningen å inspirere og gi gode opplevelser til unge dansere. Les mer på KDMs egen hjemmeside.

J. Santos - “No Diggity” fra KDM Dance Camp 2012

Eva Rosa Hollup Roald - 5000,- til nettside og papirportofolio. Eva arbeider i hovedsak med fotografi og video. Nå ønsker hun å vise frem det hun har laget på en egen hjemmeside og i en printet portfolio i A4-format.

Eva Rosa Hollup Roald - “Museumsvakt”

Roar Wiik - 5000,- til filmen “An Ode to Fear”. Dette er en visuell fortelling om temaet angst, hvor vi treffer fire forskjellige karakterer med fire forskjellige former for frykt. Ideen er nå under førproduksjon, og innspillingen skal skje i løpet av oktober og november.

Jenny Berger Myhre - 5000,- til transmedial konsert. Sammen med gitaristen Rudolf Terland Bjørnerem planlegger Jenny en improvisert konsert, hvor foto, tekst og lyd brukes sammen for å fortelle en historie. Konserten skal finne sted i Oslo i slutten av september.

Rudolf Terland Bjørnerem

Sofie Braseth - 5000,- til albuminnspilling med Sweet Like Chili. Sammen med søsteren Rikke har Sofie drevet aktivt med musikk helt siden hun var småjente. Nå jobber duoen med debutalbumet sitt, som har planlagt utgivelse på tampen av 2014 eller begynnelsen av 2015.

Sweet Like Chili - Looking Like That

Aleksander Myklebust - 5000,- til fotoutstillingen “Svart på hvitt”. Aleksander har tidligere fått mye oppmerksomhet for sine fargesterke naturbilder. For å utfordre seg selv, har han nå begynt å ta svart/hvitt-bilder av natur i bynære områder. Målet er at prosjektet skal presenteres i en utstilling med 12 bilder på lerret i stort format.

Foto av Aleksander Myklebust

Alexander Ophaug - 5000,- til kortfilmen “Re:View Norden”. “Re:View Norden” er en eksperimentell kortfilm som handler om å se det flerkulturelle Norden på nytt, og å REvurdere eller REdefinere hva den nordiske befolkning er for en størrelse. Meningen er å sende filmen til festivaler i Sverige, Danmark og Norge.

Inspirasjonsbilde til “Re:View Norden”

Neste søknadsfrist er 1. oktober!

Forfattet av: Trond Arntzen

Opprettet: 15. august 2014 14:32

Sist oppdatert: 23. oktober 2014 14:23

Kommentarer