GjesteMentor i juli er Priscila Serrano

Publisert 1. juli 2019

Sist oppdatert 1. juli 2019

News article image

Bli litt bedre kjent med Priscila Serrano som er GjesteMentor i juli. Hun er både kunstner, musiker, grafisk designer og kreativ instruktør!

Foto: Linnea Syversen

Hvem er du?
Jeg er Priscila Serrano, kunstner, musiker, grafisk designer og en kreativ instruktør som driver med pedagogiske kulturprosjekter for ungdom. En av kulturprosjektene mine heter Urban Hands og vi tilbyr workshoper i gatekunst, film, design, musikk og musikkproduksjon. Har også jobbet for Nuart Street Art Festival som utdanningskoordinator i mange år. Jeg har 15 års erfaring som kunst og musikk lærer, entreprenør og musiker. Jeg har vært veldig aktiv som musiker siden 2004 og har spilt i band fra Mexico, USA, Tyskland og Norge.

Hvilke uttrykk er det du jobber med?
Jeg jobber mest med veggmalerier og musikk. Som kunstner jobber jeg med spraymaling, akryl og oljemaling, akvareller, skulptur og illustrasjon. Som musiker synger jeg, spiller gitar, bass, trommer og programmerer musikk. Jeg jobber mye med musikkproduksjon og låtskriving. Jeg bruker begge uttrykksformer til å formidle ideer og prøver å få tilskueren til å komme i kontakt med sine egne indre følelser.

Hva har du å lære bort til Trafos medlemmer?
Jeg har mye erfaring med å undervise, instruere og hjelpe folk å sette sine ideer for å produsere noe, dette kan være i skriftlig form, et kunstverk, en sang, et design. Jeg kan hjelpe unge kunstnere til å finne motivasjonen for å nå høyere mål og presse gjennom hindringer.

Hvilke forventninger har du til oppholdet ditt som gjestementor?
Jeg ser frem til å komme i kontakt med kreative mennesker som er interessert i å dele ideer for å utvide sine synspunkter og utvikle seg som kunstnere. Jeg har stor respekt for kunstnere som stadig prøver å forbedre seg og søker etter tilbakemelding for å vokse. Jeg er sikker på at vi kan inspirere hverandre, og bare den tanken gjør dagen min.

Priscila Serrano

Mer info:
Instagram
Spotify
Facebook