Ellen A. W. Sunde takker for seg

Publisert 1. juni 2022

Sist oppdatert 1. juni 2022

News article image

Ellen A. W. Sunde takker for seg etter en måned som GjesteMentor i mai.

Jeg ønsker å takke alle som har bidratt på Trafo-siden i mai! Det har vært utrolig spennende å se hva dere holder på med, og veldig gøy å se at det er så mange som jobber interdisiplinært med forskjellige kunstuttrykk. Jeg er veldig imponert over både kvaliteten og mangfoldet på siden!

Jeg håper at dere har fått noe ut av mine kommentarer, og tatt til dere det som føles relevant og ser bort fra det som ikke føles relevant. Til syvende og sist er det ditt uttrykk og det er utrolig viktig å kunne stole på sine egne ideer.

Når det er sagt er det jo alltid nyttig å bli utfordret og noen ganger er det den veien der skoen trykker, eller den veien som er mest ubehagelig, som kanskje er den viktigste og riktigste. Det har også tidvis vært utfordrende for meg å kommentere på noen verk. Noen ganger virker verkene så personlige at jeg ikke vet hva jeg skal si, mens andre ganger er det et kunstuttrykk der min kompetanse ikke strekker til som f.eks kunstformer der jeg ikke arbeider i selv.

Jeg vil uansett oppfordre alle til å fortsette å skape, og utforske kunstuttrykket sitt og holde på gleden ved å skape!

Som flere tidligere mentorer har nevnt synes jeg dette er en utrolig givende og spennende plattform, og jeg tror den kan bli enda mer relevant for dere som bruker den ved å kommentere mer på andres verk. Slik kan det bli et enda mer levende forum for konstruktive tanker og ideer, og et fint sted å bygge nettverk. Noen ganger trenger man jo bare å høre at noe har resonnert hos noen andre. Eller bare vite at noen faktisk har sett/lyttet/lest verket og likt det.

Jeg er helt sikker på at jeg får sett mer av en hel del av dere i fremtiden. Lykke til, og fortsett med å skape!

Ellen A. W. Sunde