Kaia Hortemo Skåttet takker for seg

Publisert 1. november 2023

Sist oppdatert 1. november 2023

News article image

Kaia Hortemo Skåttet oppsummerer sin måned som gjestementor på Trafo.

Hver dag hele oktober har jeg startet dagen min med å oppdatere Utforsk-siden på Trafo for å se om det har dukket opp noe nytt siden sist. Det har vært en glede å få se, høre, lese og vurdere det dere har lagt ut og jeg er mektig imponert! Jeg gikk inn i rollen som mentor med litt ærefrykt for jeg var klar over hvor mye kult som fantes på plattformen etter å ha bedømt månedens TrafoTalent i august. Oktober ble absolutt ikke noe dårligere enn august. Jeg må innrømme å ha skrytt til noen venner av hvor mye fint som finnes der ute.

Til tider har det vært vanskelig å skulle mene noe om kunsten deres. Kunst er så personlig, individuelt og ofte privat, derfor er det en vanskelig balanse å skulle komme utenfra og mene noe. Jeg håper noen av kommentarene mine har kommet godt med og om noen syns jeg skrev mye teit så kan jeg leve med det også. Det er ikke alltid man skal høre på andre, men høre på en selv.

Fremover håper jeg dere fortsetter å dele og støtte hverandre her på Trafo. Dette er en unik mulighet til å få tilbakemelding fra likesinnede og ikke minst knytte nye kontakter. Min oppfordring til dere er å fortsette å produsere det du liker, dele det du liker å lage og utforske alt kunsten har å by på. I løpet av oktober har dere inspirert meg til å bli mindre kritisk til min egen kunst og gitt meg lyst til å bli enda mer personlig i eget kunstnerskap. Takk for meg og lykke til som fremtidige kunstskapere!

Kaia Hortemo Skåttet