Sheila Simmenes

Mentor: Lyd

Var gjestementor: 1. august 2017 — 31. august 2017

35 år

Ble medlem for 5 år, 9 måneder siden

Nettside: http://www.shemusic.no/

Informasjon:

Artist, låtskriver og prosjektleder innen kultur. Driver eget selskap (SHE Music) innen booking og management, og jobber spesielt med lokalmusikk på Sørlandet. Tidligere prosjektleder og bookingansvarlig for "Sommer i Kilden", samt delaktig i booking og programmering innen en rekke produksjoner i Kristiansand. Vokalist og låtskriver i Sam & Sky, LEO - Love Exit Orchestra, Morango, Cor de Aves ++ Skriver musikk for andre artister og har bidratt på utgivelser til bl.a Satin Jackets, Rebekka B. Mæland, Twisted Artistics, Sunniva, SoundSAM, Pauly J, Walter Laureti, ect.

Artist, låtskriver og prosjektleder innen kultur. Driver eget selskap (SHE Music) innen booking og management, og jobber spesielt med lokalmusikk på Sørlandet. Tidligere prosjektleder og bookingansvarlig for "Sommer i Kilden", samt delaktig i booking og programmering innen en rekke produksjoner i Kristiansand.

Vokalist og låtskriver i Sam & Sky, LEO - Love Exit Orchestra, Morango, Cor de Aves ++

Skriver musikk for andre artister og har bidratt på utgivelser til bl.a Satin Jackets, Rebekka B. Mæland, Twisted Artistics, Sunniva, SoundSAM, Pauly J, Walter Laureti, ect.

Sheila Simmeness aktivitet