Kaja Gunnufsen

Mentor:

Var gjestementor: 1. august 2018 — 31. august 2018

31 år

Ble medlem for 1 år, 8 måneder siden

Informasjon:

Jeg heter Kaja Gunnufsen, og jeg er artist og låtskriver i mitt eget soloprosjekt. Jeg har gitt ut to album, "Faen Kaja" (2014) og "Ikke tenk på det" (2016). I tillegg til å være utøvende musiker og artist, driver jeg også mitt eget plateselskap, Kaja G Recrods. Jeg jobber også som lærer på Bandskolen hos AKKS Oslo. Dette er et tilbud for unge jenter som har lyst til å spille i band. Jeg gleder meg veldig til å være gjestementor hos Trafo, høre ny musikk og forhåpentligvis bidra med tilbakemeldinger som kan komme til nytte!

Jeg heter Kaja Gunnufsen, og jeg er artist og låtskriver i mitt eget soloprosjekt. Jeg har gitt ut to album, "Faen Kaja" (2014) og "Ikke tenk på det" (2016). I tillegg til å være utøvende musiker og artist, driver jeg også mitt eget plateselskap, Kaja G Recrods.

Jeg jobber også som lærer på Bandskolen hos AKKS Oslo. Dette er et tilbud for unge jenter som har lyst til å spille i band.

Jeg gleder meg veldig til å være gjestementor hos Trafo, høre ny musikk og forhåpentligvis bidra med tilbakemeldinger som kan komme til nytte!

Kaja Gunnufsens aktivitet