«På tre-fire linjer sier Tina S. M. Hanssen det de fleste andre diktere trenger to sider til. Sterkt, nært, nakent, skeivt og sårt, men også med en barsk humor».
-Levi Henriksen (om diktsamlingen «Ingen Unnskyldninger»)

Heihei!
Jeg heter Tina, og er ei 23 år gammel skriveglad jente fra Kongsvinger! Jeg skrev mitt første dikt i januar 2019, og gir ut min første diktsamling kalt «Ingen Unnskyldninger», i januar 2020.
(Se lenger ned i teksten om du ønsker å bestille!)

Etter å ha fulgt med på et par diktere på instagram i flere år, kjente jeg vel mer og mer på lysten til å skrive selv. I flere år var selvtilliten til skribenten i meg, nærmest ikke-eksisterende. Jeg turte rett og slett ikke å prøve meg – før fire år etter at tanken først fristet.

Den 7. januar 2019 tok jeg til motet, og gjorde valget som reddet livet mitt: –Jeg opprettet brukeren @ingenunnskyldninger på Instagram. Samme dag skrev og publiserte jeg mitt aller første dikt på denne brukeren, og har gjentatt dette mer eller mindre hver dag siden.

Jeg skriver mye om det meste, men vektlegger som regel psykisk helse. Ofte finner jeg litt trøst i å avsløre det vi ikke fysisk kan se, høre, og ta på – ved å bringe det ut, opp, og frem i form av ord. Mange har sagt at de selv har funnet trøst i ordene mine, og jeg håper verkene mine kan være til nytte for deg også!

Mer om meg, utfordringer, og diagnoser – finner du her:
https://www.trafo.no/nyheter/3938-TrafoProfil-Tina-Suzanne-Münstermann-Hanssen

BESTILLE BOK?
For å bestille min første diktsamling, ber jeg deg fylle ut og sende følgende skjema til ingenunnskyldninger@gmail.com (eller til @ingenunnskyldninger på Facebook eller Instagram):

Navn:
Adresse:
Mobilnummer:
E-postadresse:
Antall eksemplarer:

På forhånd – mange millioner takk!

Ha en super dag videre, og ikke glem at du er verdifull!

KONTAKT:
Instagram: Instagram.com/ingenunnskyldninger
Facebook: Facebook.com/ingenunnskyldninger
E-post: ingenunnskyldninger@gmail.com

Intervju med Trafo:
https://www.trafo.no/nyheter/3938-TrafoProfil-Tina-Suzanne-Münstermann-Hanssen

Aktivitet

Bidrag