Edy Poppy

Mentor:

Var gjestementor: 1. august 2019 — 31. august 2019

48 år

Ble medlem for 4 år, 8 måneder siden

Informasjon:

Forfatter og performancekunstner INSTAGRAM: @edy_poppy Facebook: Edy Poppy Forfatter: Debuterte med romanen "Anatomi. Monotoni." som jeg vant en pris for. Oversatt til fem språk, inkludert amerikansk. Novellesamlingen "Sammen. Brudd." oversettes i disse dager til amerikansk og åpningsnovellen "Dungeness" ble valgt ut til den prestisjefylte anotologien "Best European Fiction 2015." Jobber med ny roman og skriver essays, noveller og dikt for utenlandske og norske tidsskrift og magasiner. Har erfaring som skrivelærer fra Westerdals (Høyskolen i Kristiania), Forfatterstudiet i Bø, Kunstakademiet i Trondheim (NTNU), Kunstøyskolen i Oslo m. fl. https://www.gyldendal.no/Forfattere/Poppy-Edy https://lithub.com/edy-poppy-talks-sex-love-and-boredom-with-siri-hustvedt/ Del av performanceduoen Blaue & Poppy: https://www.nytid.no/veien-til-en-ny-rettsorden/ https://magasinetkunst.no/2018/06/05/en-lang-natts-reise-mot-dag/ http://shakespearetidsskrift.no/2018/08/destruksjon-og-utopi-i-umulighetens-kunst

Forfatter og performancekunstner

INSTAGRAM: @edy_poppy
Facebook: Edy Poppy

Forfatter:

Debuterte med romanen "Anatomi. Monotoni." som jeg vant en pris for. Oversatt til fem språk, inkludert amerikansk. Novellesamlingen "Sammen. Brudd." oversettes i disse dager til amerikansk og åpningsnovellen "Dungeness" ble valgt ut til den prestisjefylte anotologien "Best European Fiction 2015." Jobber med ny roman og skriver essays, noveller og dikt for utenlandske og norske tidsskrift og magasiner.

Har erfaring som skrivelærer fra Westerdals (Høyskolen i Kristiania), Forfatterstudiet i Bø, Kunstakademiet i Trondheim (NTNU), Kunstøyskolen i Oslo m. fl.

https://www.gyldendal.no/Forfattere/Poppy-Edy

https://lithub.com/edy-poppy-talks-sex-love-and-boredom-with-siri-hustvedt/

Del av performanceduoen Blaue & Poppy:

https://www.nytid.no/veien-til-en-ny-rettsorden/

https://magasinetkunst.no/2018/06/05/en-lang-natts-reise-mot-dag/

http://shakespearetidsskrift.no/2018/08/destruksjon-og-utopi-i-umulighetens-kunst

Edy Poppys aktivitet