Heisann!!
Mitt navn er Naysha og jeg representerer Naysha ART. Jeg kan regnes som en veldig utradisjonell men spennende kunstner. For eksempel så bruker jeg aldri pensel når jeg maler. Jeg finner heller kreative løsninger å male med, det gir meg masse glede og inspirasjon. Noen eksempler på det jeg har brukt tidligere: Ballonger, Trakt, Vannpisol, Dorull, Trå og masse mer.
Jeg planlegger ingenting på forhånd, alt skjer i øyeblikket. Derfor kaller jeg kunsten min for “øyeblikket’s kunst”. Det blir sånn det blir, og det er helt perfekt! Jeg går aldri tilbake å fikser på maleriet. Når jeg maler så føler jeg meg ekstremt fri og jeg kan gi slipp på alt og la malingen ta meg med på sin reise. Ofte bare overleverer jeg meg til universet. Og lar malingen utvikle seg i de retningene den ønsker selv. Jeg føler veldig sterkt at malingen har sin egen bevissthet spesielt siden jeg driver med en teknikk som heter “FluidPainting”. Det er en utrolig behangelig og frigjørende følelse å male. Jeg holder også maleworkshops hvor jeg lærer vekk dette. Gjerne send meg en melding om du ønsker å teste dette ut. Det krever ingen malekunnskaper fra før. “Alle kan Male!”
Jeg har ikke gått på noe skole/kurs for maling. Og dette ønsker jeg ikke heller. Jeg ser at det er en uendelig strøm av inspirasjon som strømmer gjennom meg og ut på lerretet. Og at kreativiteten aldri stopper. Ofte når man går på skole, så begynner man å sammenligne seg med andre, og ha lærere som sier til deg at man må male på den og den måten og dette strider i mot alle mine grunn verdier. Kunst er frihet! Kunst er unikt! Det er ingen definisjon på hva som er bra kunst eller dårlig kunst. I min realitet så eksisterer ikke dette. Kunst er ment til å nytes for det unike uttrykket det bærer..
Og om du kommer på min maleworkshop så vil du merke en enorm frihet. Alt jeg gjør er å vise forskjellige teknikker jeg bruker også kan du teste de ut eller ikke. Og gjøre akkurat det du vil. Kombinere akkurat de forskjellige fagene du ønsker i ditt maleri!! Det er virkelig ingen grenser og ingen rett eller galt.
Når jeg maler, så maler jeg med hele sjelen min! Og det som blir skapt ut den energien jeg holder som består av uendelig kjærlighet, glede og frihet. Det ser jeg på som ekstremt verdifullt. “Når jeg maler så føler jeg meg som et barn igjen”. Og barna er de beste kunstnerne, den friheten de holder er det jeg ønsker å uttrykke gjennom min kunst.
Kunst helbreder. Kunst sprer glede. Kunst uttrykker det ord ikke kan.
I kunsten min bruker jeg masse farger, og jeg vet at maleriet som blir kjøpt kommer fra en fargerik sjel til en fargerik sjel og det syns jeg er såå vakkert! La oss gi farger til Hverdagen!
-Naysha ART

Aktivitet

Bidrag