Outback Jack
Se neste verk: "det umulige"

Outback Jack

Arja Rydningen

Arja Rydningen

7 år, 9 måneder siden (2028 besøk)

Du er ikke mitt livs største kjærlighet, og jeg er ikke den type jente du liker. Du liker snille, søte jenter som kan ta vare på deg, og det kan ikke jeg. Du drikker deg full hver dag, og jeg røyker for mange sigaretter, mens vi hører på glad musikk med triste tekster. Og vi leiter i høydene etter adrenalinet, spenningen og det intense, og vi klarer ikke sitte stille.
Og selv om vi ikke er enkle, glade, og feilfri, skal det ikke hindre oss fra å klatre opp åtti meter høye kraner kun for å synge sanger av full hals for å glemme at sorg eksisterer.

PS: jeg har flyttet til australia for fotostudier, og hadde vel strengt tatt glemt at trafo eksisterte. Men nå er jeg tilbake igjen :)

Kommentarer

 • Arja Rydningen

  7 år, 9 måneder siden

  Hei og takk til alle!
  Alice off, jeg stortrives her nede, studiene har akkurat startet, og oppgavene vi får nå i begynnelsen er veldig retta mot det tekniske digitale, så jeg får masse øving og føler meg flinkere og flinkere for hver dag! Det er veldig gøy å drive med noe man intresserer seg for, og ønsker å lære mer om..

  Asbjørn, takk for konstruktiv kritikk! Ja, teksten kunne vært kortere, og jeg er enig med deg i at spesielt slike personlige tekster har en stor innvirkning på hvordan dere leser bildet. I dette tilfellet ønsket jeg å formidle hvor kjipt det er å være glad i noen som ødelegger seg selv. Og jeg ville gjøre det både med tekst og bilde, så dermed føler jegh eller at de utfyller hverandre enn at den ene spiser den andre..
  Og takk for tips, har bokmerket dem under "research"-fanen min.. hehe.

 • Asbjørn Hollerud

  7 år, 9 måneder siden

  Hei Vivenka,

  Jeg liker både teksten og bildet godt. Mulig at teksten burde vært kortet ned bittelitt men det er ikke sikkert. Tekst er oppklarende men virker også innsnevrende på hvordan vi leser bildet.

  Jeg kom til å tenke på to bøker som jeg tror du vil like godt :
  Camera Lucinda (Roland Barthes)
  On Photography (Susan Sontag)

  Begge disse to bøkene er som bibler å regne innenfor samtidsfotografiet.

  En annen ting jeg kom til å tenke på er Andres Serrano sitt fotografi “Piss Christ”. En av de mange tingene som jeg synes gjør akkurat det fotografiet interessant er at provokasjonen ikke ligger i selve bildet (som er så vakkert at det kunne gått rett inn i en hvilken som helst kirke) men tittelen som henviser til hvordan bildet ble til. Jeg kunne ha skrevet masse om “Piss Christ” men jeg vil heller anbefale teksten som står i boken “Andres Serrano Body & Soul”.

  Lykke til med studiene!

  Mvh,
  Asbjørn

 • Silje Alice

  7 år, 9 måneder siden

  Ja! Glade er vi! :D Synes portrettet er supert, og du har jo blitt superflink "digitalt-sett". Hvordan er studiene i Australia? :)

 • Mari Kristine Jore

  7 år, 9 måneder siden

  Liker dette veldig godt. Og vi er så glade for at du er tilbake på Trafo, Vivenka!

 • Anniken Weber

  7 år, 9 måneder siden

  Fint :3 Jeg liker det veldig godt.

More from Arja

Other in the bilde category