FRIENDS WITH BENEFITS
Se neste verk: "det umulige"

FRIENDS WITH BENEFITS

taudalpoi

taudalpoi

3 år, 11 måneder siden (952 besøk)

TrafoTalent of the month september 2014

Jeg har valgt ut ett talent som jeg synes markerer seg positivt i september på Trafo.
Det er mange andre her som også viser flotte arbeider, men jeg vil konstentrere meg om JHH, på 19 år med verket “friends with benefits”

JHH har et sterkt og ekspressivt uttrykk i stort sett alle sine arbeider. J behersker ulike teknikker, og viser en moden evne til å kombninere disse på en leken og interessert måte, som vekker min interesse som tilskuer. Arbeidene til J forteller rare og åpne historier det ikke alltid er lett å få tak på. Dette er en styrke, og gir tilskueren mange muligheter for tolkning.

Enkelte av arbeidene, kanskje spesielt collage-uttrykkene, tenderer mot å bli nesten litt for trendy, men dette trenger ikke å være en svakhet. De fanger opp en tidsånd, men mangler likevel ikke personlighet. Det er mye humor i arbeidene, og titlene er med på å utvide verkene i nye retninger.

Min favoritt blant arbeidene er altså “friends with benefits”. Her er det uventede påfunn og humor, som trigger fantasien. Hvem er disse formelle folkene, et pyntet ektepar med utsikt til mørk skog midt i fjeset. Visuelt er verket spisset og fargesterkt med harde kanter. Det har en uferdig kvalitet som balanserer godt mot vintage-preget.

Jeg anbefaler J å fortsette med sin friske og uredde lek med teknikker og uttrykk, men passe seg bittelitt for å bli veldig oppslukt av trender.

-Tiril Valeur

Kommentarer

More from taudalpoi

Andre TrafoTalenter

Other in the bilde category