Forgotten, but not forgiven
Se neste verk: "det umulige"

Forgotten, but not forgiven

Cato Romero

Cato Romero

3 år, 10 måneder siden (1535 besøk)

Glemt synder

TrafoTalent of the month oktober 2014

Det som fanger meg er den subtile blandinga av uttrykk: helheten.
Jeg lurer på hva som er virkelig og hva som er illusjon, og disse nivåene i bildet gjør meg urolig og nysgjerrig.

Jeg skjønner ikke helt åssen han har gjort det, jeg har som Terje sier også en sterk følelse av å ha sett det før, samtidig ikke. Jeg opplever det som en film eller en tekst: et uttrykk som strekker seg lenger i tid, og det er ganske stilig når et stillbilde har den effekten.

Komposisjonen er så direkte og kul – tenke seg til å plassere synderen midt i bildet, gitt! Kontrastene mellom det skarpe og det uskarpe gjør at jeg ser det som fotografen vil at jeg skal se – det styrer blikket mitt mot det som er et utrolig sterkt hovedmotiv.
Samtidig blir jeg innmari nysgjerrig og må lene meg nærmere: hva er det med hendene, det gule i bakgrunnen, grunnen han står på, fargebruken?

Det er urovekkende, men samtidig klart, og det er tvetydig og samtidig tydelig.
Det står som ei påle!

Kommentarer

 • Cato Romero

  3 år, 10 måneder siden

  Takk Terje!
  Filmfotografi virket interessant. pr dags dato har jeg nok med å formidle sanger, litteratur og filmer gjennom enkelte stillbilder, så sitter nok nærmere billedkunst, men som en mulig utvikling kunne det virke lærerikt å arbeide med et litt mer langstrukket format. Tror nok forskjellen ikke er så stor som jeg vil ha det til så vil se nærmere på det.

 • Terje Dragseth

  3 år, 10 måneder siden

  TERJE MENTOR: her et motiv fra en "annen verden". Det er som om vi har sett dette før, og samtidig ikke. Jeg får reminiscenser til tegneserie, film (jeg ikke har sett), litteratur (fantasy). Nærmest visjonært får fotografen fram noe tvetydig og eggende, noe skummelt og noe poetisk. En opplevelse. Cato er kanskje en kommende filmfotograf?

More from Cato

Andre TrafoTalenter

Other in the bilde category