Se neste verk: livsløynen 1

The City

Tine Surel Lange

Tine Surel Lange

3 år, 11 måneder siden (1308 besøk)

Steel concrete and light.

An abstract and instrumental interpretation of the city.
The city as a human made object - the piece with human made sounds.
The city as a feeling more than a specific place.

A sound universe based on processed instrumental sound with visual elements of manmade objects in the city.

Sound, composition and video: TineSurel

Kommentarer

 • Tine Surel Lange

  3 år, 10 måneder siden

  Dagfinn: Hei, og takk for så mange fine ord og refleksjoner!
  Veldig å også møtes her, laster sjelden opp verk her, men tror jeg skal gjøre det litt mere, da jeg får gode kommentarer og stoff til ettertanke og videreutvikling :)
  Det er uanede muligheter innen for EA, og det kan være vanskelig å begrense seg, men prøver å utforske utfra mitt kunstneriske perspektiv, samt være åpen for hvor veien går.

  Stian: Takk for fine ord, det er godt å høre at mine kunstneriske fortolkninger av verdenen berører og appellerer - og bra at teksten ikke er for lite eller for mye, synes ofte det er vanskelig å formulere i ord (hvilket er grunnen til jeg gjør det gjennom audiovisuel kunst isteden) :)

 • Stian Gledje Bekkvik

  3 år, 11 måneder siden

  Fantastisk! Elsker musikken, og videoen matcher så godt. Det ene elementet overdøver aldri det andre, og teksten virker veldig naturlig, som en dessert etter hovedretten ovenfor. Teksten forklarer ikke, den lar videoen og musikken fortsette å eksistere som en enhet ved siden av, samtidig som den komplimenterer denne enheten på en veldig vakker måte... Det er selvfølgelig umulig å "forklare" hvorfor verket ditt berører meg, så jeg stopper å bable nå :)

 • Dagfinn Koch

  3 år, 11 måneder siden

  Hei Tine, takk for sist, så fint at vi kunne treffes her også (Jeg er gjestementor i nå i februar.) Det er ikke bare bare å skulle kommentere en kollegas verk. Men det som gjør det "greit" for meg når det gjelder dine arbeider, er at objektivt sett er talent, kunnen og ferdighet er tilstede i det du gjør. Og så liker jeg de uttrykkene du utforsker, og som du skriver i presentasjonen av deg selv [...] musikalske/kunsteriske forsøk på å forholde meg til en verden jeg aldri kommer til å helt forstå. [...] For meg er det ekstra inspirerende og ansporende at du arbeider med EA. Jeg holder på og finne tilbake dit selv (jeg begynte med det for over 30 år siden), og har funnet ut at teknologien har kommet så langt (eller snarere et annet sted), at det er så utrolig mange muligheter at jeg må begrense meg. Det er frihet!

More from Tine

Other in the video category