forråtnelse

jeg legges
på ei metalltralle

skjæres opp

ut velter mugne
glassmaneter
Se neste verk: Dikt, uten navn

forråtnelse

ine sætre

ine sætre

3 år, 10 måneder siden (1421 besøk)

hvor kom dette fra, jeg aner ikke, jeg satt og jobba med en gammel lang prosatekst, og poff så bare var det der...?

Kommentarer

 • ine sætre

  3 år, 9 måneder siden

  Takk! Åh, så spennende, krysser fingrene for deg :D

 • Svanhild Amdal Telnes

  3 år, 9 måneder siden

  Detta har eg sansen for. Likar operasjonspreget: ser for meg skalpell og kirurgisk sag, ein grønnkledd person som får sjokk av manetar der det skulle vore innvollar. Eg har forresten òg sitte med søknad til Skrivekunstakademiet dei siste dagane! Det hadde vore fantastisk artig å komme inn og møte trafo-fjes der, men konkurransen er vel knallhard. Me får krysse fingrane for kvarandre. ;)

 • ine sætre

  3 år, 10 måneder siden

  He he, det var heldigvis et ganske lite skjema som skulle fylles ut, og jeg hadde kaffe, hvitvin og Ibux, så jeg kom meg gjennom det :D

 • Ellen Røed

  3 år, 10 måneder siden

  Å nei, så typisk. Håper noen kan hjelpe deg med å få fylt ut de rette skjemaene og så får du plukke ut noe du allerede har?

 • ine sætre

  3 år, 10 måneder siden

  Hei Ellen,
  Tusen takk rett tilbake til deg. Det er veldig oppmuntrende å høre. (Spesielt siden jeg greide å pådra meg senebetennelse i høyre hånd en uke før søknadsfristen til Skrivekunstakademiet...)

 • Ellen Røed

  3 år, 10 måneder siden

  Hei Ine,
  Det er som en liten film dette diktet, usedvanlig visuelt og handlingsmettet. Samtidig har det denne spontaniteten i seg, det er som om det overasker seg selv. Det har altså tatt meg flere dager å fordøye dette såpass at jeg kunne kommentere det. Jeg har som Trafo gjeste mentor oppdaget at jeg blir litt sjenert av tekstarbeidene, som om de ser meg. Jeg kan ikke helt forkare det. Uansett, ordet glassmaneter blir så rikt her, både noe som har samlet seg opp, vokst seg større, formert seg, men samtidig noe transparent, gjennomsiktig, som nettopp ikke akkumulerer og avleirer feilene. Tusen takk.

More from ine

Other in the tekst category