Se neste verk: He Follows Me

until i reach the sun

Imre Elzer

Imre Elzer

1 år, 9 måneder siden (888 besøk)

Kommentarer

 • Stian Gledje Bekkvik

  1 år, 9 måneder siden

  Blonde er et mesterverk! :)

 • Imre Elzer

  1 år, 9 måneder siden

  Hei Stian! Takk for det! Har hørt mye på Blonde, spesielt Nikes, som jeg føler inspirerte denne sangen, selv om de ikke ligner så veldig.

 • Cesilie Holck

  1 år, 9 måneder siden

  Du sier at du har begynt å digge autotune-effekt litt for mye: men jeg synes virkelig det fungerer her! Det er jo en effekt man kan si så ymse om, men du gjør det med personlighet, og da spiller det jo ikke noen rolle hva for et rykte en effekt måtte ha!

  Når det kommer til spørsmålet om hvilke programmeringsverktøy du bruker: Spurte vel egentlig på vegne av min indre nerd; selv har jeg brukt mye Fruity loops. Fnis.

 • Stian Gledje Bekkvik

  1 år, 9 måneder siden

  Stemmen i begynnelsen er så utrolig nydelig. Minnet meg om James Blakes eller Frank Oceans seneste album, til rytmen og synthen kom inn og du beveger deg dypt inn i elektronika tradisjonen... Digger sangen! Gleder meg så til å høre mer!

 • Imre Elzer

  1 år, 9 måneder siden

  Hei! Starten er ganske obvious autotune ja, jeg har begynt å digge den effekten litt for mye i det siste! Har hørt litt på den Lindstrøm-plata nå, og skjønner hva du mener! Produserer for det meste i bitwig, men det er vel ikke så viktig?

 • Cesilie Holck

  1 år, 9 måneder siden

  Så kult! Haha, elsker begynnelsen, en slags popjukking-vocoder, som likevel hinter om at dette er nokså smalt. Liker også den litt skakke vokalen over det ganske stramme, Kraftwerk-aktige kompet. Synes du har funnet en fin balansegang mellom interessante detaljer i beaten, uten at det blir for overlesset. Minner litt om platen til Lindstrøm og Prins Thomas (fra 2006 (?), har du hørt den?
  Fint er det!
  Hvilke programmer bruker du?

More from Imre

Other in the lyd category