Se neste verk: Andrea Jente Mix

We love you guys ferdig_

Henrik Økland

Henrik Økland

2 år, 3 måneder siden (955 besøk)

TrafoTalent of the month januar 2017

Månedens trafotalent janaur 2017 – Henrik Økland

Mange ser på det som mest utfordrende å skrive bra om det fine. Det er ofte lettere å vekke en seers, lesers eller lytters oppmerksomhet og holde på spenningen når det kommer til tragiske og dramatiske følelser og hendelser. Derfor ble jeg ekstra imponert da jeg hørte We love you guys ferdig_ av Henrik Økland. En låt som formidler positive følelser uten drama, men som allikevel ikke er kjedelig eller tom underholdning.

Månedens trafotalent får til å skape en feel good-stemning man har lyst til å bli værende i. Kanskje nettopp fordi det er januar. Det er fint å kunne gjemme seg bort fra kaldt vær og skremmende nyheter, og heller fokusere på det fine i livet. Bli litt tankefull og takknemlig.

Teksten i sangen er veldig enkel, et bevis på at man ikke alltid greier formidle noe bedre ved hjelp av mange ord. Oppbygning av selve musikken er litt mer varierende, lydene forandrer seg stadig og overrasker på en veldig laid back måte. Dette er ingen sang med vers, refreng, vers, refreng. Hele tiden fornyer den seg med forandringer i lydbildet. Man vet ikke helt hvor man kommer til å havne, og det liker jeg. Det gjorde at jeg følte meg som en aktiv lytter gjennom hele sangen. Det er en fin balanse mellom dette og å ta vare på en tydelig grunnstemning. We love you guys ferdig_ av Henrik Økland er et avslappende sted å være, samtidig som det får deg til å tenke. Litt som å være på ferie. Den holder på lytterens oppmerksomhet med enkle grep.

Kommentarer

More from Henrik

Andre TrafoTalenter

Other in the lyd category