selvportrett
Se neste verk: "det umulige"

selvportrett

August Rosenlund Kvam

August Rosenlund Kvam

1 år, 4 måneder siden (850 besøk)

selvportrett, helfigur
tresnitt

Kommentarer

 • August Rosenlund Kvam

  1 år, 4 måneder siden

  takk Christian, det var hyggelig å høre.

 • Christian Bermudez

  1 år, 4 måneder siden

  Når jeg så innlegget din, tenkte jeg at dette er fantastisk! Bildet kom neppe “out of the blue”. Det er inspirerende å se progresjonen din, gjennom det du tidligere har publisert på Trafo.

  Du har jobbet videre i tresnitt noe du startet (?) som en tegning her:
  http://www.trafo.no/v57252-Selvportrett , og rent formelt har du denne gangen tatt det til nye høyder. Ren konseptuelt er det å jobbe med selvportrett ikke nye noe nytt for deg, da du har vist annet arbeid her: http://www.trafo.no/v56936-Selvportrett . Hvordan du har jobbet fram til dagens innlegg er en klar utvikling takket være den harde jobben du har invester i å utforske både teknikk og konsept.

  Du benytter Trafo best mulig, ved å både dokumentere og få tilbakemeldinger slik du fikk innspill fra http://www.trafo.no/profil/5359-André-Tribbensee, gjestementor i februar.

  Jeg vil gi deg en applaus for at du jobber så systematisk og ikke minst for at du kan vise veien for andre Trafodeltagere til hvordan man kan bruke Arena best mulig. Jeg håper at de andre brukerene kan komme med kommentarer. Jeg vil også oppfordre deg til å dele av din kunnskap og erfaring til andre ved at du kommenterer andres arbeider.

  Vennlig hilsen
  Christian Bermudez,
  gjestementor

More from August

Other in the bilde category