Walking Drawing
Se neste verk: "det umulige"

Walking Drawing

Tanja Silvestrini

Tanja Silvestrini

1 år, 9 måneder siden (921 besøk)

Jeg tegner mens jeg går. Jeg har på et papirskjørt.

Kommentarer

 • Marina Popovic

  1 år, 9 måneder siden

  Hei Tanja, ja jeg er enig ang. mellomstadiet. (jmf. kommentaren jeg la igjen på selve tegningen). Det er i allefall det jeg tenker i møte med tegning og tittel, og jeg kan se for meg at dette oppleves enda sterkere med det fysiske arket foran meg hvor jeg i enda større grad kan merke bevegelsene.

  Men så er det dette med dokumentasjon av performance og kunst. På den ene siden skal man være tilgjengelig for publikum, gallerier og kuratorer og på den andre så er jo performancens flyktighet nettopp poenget. Ditt verk etterlater seg også fysiske spor som hinter til kroppen og performancen slik at en stor del blir overlatt til fantasien, så på en måte kommenterer du på nettopp dette.
  Man kan gå inn i en lang samtale på performance og hva verket egentlig består av, den ummidelbare utøvelsen av performancen, sporene den etterlater og/eller dokumentasjon av den. Her er en akademisk artikkel som diskuterer dette med eksempel fra performance- og kunsthistorien, kanskje du finner noen interresante referanser eller tanker der: http://www.mitpressjournals.org/doi/pdf/10.1162/pajj.2006.28.3.1
  Og som kontrast til det, så er en kunstner som bevist jobber med å ikke dokumentere eller etterlate materielle spor Tino Seghal, her er en kort artikkel om ham, og du kan finne mer der ute: http://www.economist.com/blogs/prospero/2012/07/tino-sehgal

  Og hvis du er interessert i å gjøre mer performance, sjekk ut: http://pas.bbbjohannesdeimling.de/
  De har ofte workshops, mini-festivaler ol.

  Håper uansett å se mer av det du lager !

  Alt godt,
  Marina

 • Tanja Silvestrini

  1 år, 9 måneder siden

  Nora: Tusen takk!

  Marina: Jeg tenker på det sånn at hver tegning er et resultat av en performance. Sjansen for å se prosessen er der, hvis vi f.eks. møter hverandre på gata ved en tilfeldighet mens den pågikk. Ellers liker jeg at mellomstadiet er overlatt til fantasien, i alle fall til en viss grad. Dette prosjektet tror jeg er såpass tydelig at jeg ikke tror den trenger mer. Eller?

 • Marina Popovic

  1 år, 9 måneder siden

  Elsker at det er så performativt og fysisk. Fikk lyst å se handlingene. Kunne du tenkt deg å lage en performance? evt. dokumentere prosessen?

 • Nora Savosnick

  1 år, 9 måneder siden

  Digger det !!

More from Tanja

Other in the bilde category