-

du fortjener ikke poesi
Se neste verk: Dikt, uten navn

-

Sebastian N

Sebastian N

1 år, 3 måneder siden (693 besøk)

Kommentarer

 • Emma Moen

  8 måneder, 4 uker siden

  Det var veldig godt gjennomtenkt! Det er i sånne små "dikt" man innser hvor mye som kan bli skakt med få ord. Utrolig bra!

 • Sebastian N

  8 måneder, 4 uker siden

  Anette Larsson, ja, vi har veldig lik oppfatning. Jeg har skrevet mamge tekster/dikt om en person. Ikke alle, men veldig mange siden sist høst. Dette handler om et svik som er så stort at det blir som en avslutning på dette kapittelet om denne personen: du fortjener ikke poesi = jeg skal ikke bruke mer av tiden min på å skrive om deg. Jeg har også unngått å gi diktet et tidspunkt som tittel, noe jeg har gjort med de fleste andre. Dette er hovedsakelig fordi dette ikke gjelder i et sekund eller et minutt, men er mer permanent.

 • Emma Moen

  9 måneder siden

  WOW! Dette var, som Mathilde skriver, er genialt dikt. Det er noe sårt i det som bare vekker tilbake gamle følelser. Samtidig som jeg lurer på om jeg har den samme oppfatningen som du har? Når jeg leser dette ser jeg for meg en person som har såret en annen så dypt, at h*n ikke lenger fortjener å oppleve de vakre ordene man kan finne mellom linjene i poesi. Jeg føler at jeg selv står der, med bustete hår, og maskara som renner ned over kinnet. "Du, fortjener IKKE poesi" og all smerten forsvinner.
  Virkelig bra!

 • Mathilde Stormark

  1 år, 1 måned siden

  Egentlig et ganske genialt dikt, brukte litt tid på å forstå, hvis jeg har tolket det riktig skildrer det at den som tier ikke fortjener poesi? Mener selv at poesi ikke er noe man trenger å gjøre seg fortjent til, men noe som er nødvendig for å åpne folks øyne. Mvh Mathilde

 • Stian Gledje Bekkvik

  1 år, 2 måneder siden

  De fleste tar seg ikke tiden til å være knapp ;)

More from Sebastian

Other in the tekst category