Kollaps

link til video: vimeo.com/242448415
passord: selv21
Se neste verk: Dikt, uten navn

Kollaps

Stian Gledje Bekkvik

Stian Gledje Bekkvik

9 måneder, 2 uker siden (404 besøk)

Krigserklæring mot et urokkelig landskap.

Om du kan lese dette, så skru av den engelske underteksten!

Kommentarer

 • Stian Gledje Bekkvik

  8 måneder, 1 uke siden

  Reopplastet norsk versjon 12/11-17

 • ingrid marie hjelmerud

  9 måneder, 1 uke siden

  Alle medier har vel sine begrensinger, men jeg er enig i at du kan gjøre nesten alt visuelt innen animasjon. Det er ekstremt tidkrevende, men om man har sterk interesse for det er det absolutt verdt det. Siden du arbeider med film og er interessert i animasjon ville jeg absolutt dykket litt inn i det!

 • Stian Gledje Bekkvik

  9 måneder, 1 uke siden

  Så, kult. Jeg har blitt mer og mer intressert i animasjon, særlig abstrakt animasjon og en del polske ting. Dine er også veldig fine... Friheten dere(animatører) har misunner jeg – virker som alle utrykk er mulig gjennom animasjonsfilm...

 • ingrid marie hjelmerud

  9 måneder, 1 uke siden

  Ja, det var et veldig kult grep, jeg la merke til du har lekt litt med samme effekt for å skape interessante vannbilder, men på prikkene trodde jeg faktisk du hadde animert. Men når man greier å manipulere med filmmediet slik at du får ønsket visuell effekt er det bra jobba! Jeg, som er animatør, ble ihvertfall overbevist om at dette var animasjon.

 • Stian Gledje Bekkvik

  9 måneder, 1 uke siden

  Det eneste er kjipt er at jeg kan bare opplaste på Vimeo en gang i uken, så feilene må stå noen dager til :)
  De hvite prikkene er faktisk ikke animert. Jeg liker å jobbe med å bryte ned bilder i fargekorrigering på Davinci resolve. Så de hvite prikkene er solen som refleteres på en elv, jeg har bare skrudd ned skyggene fullstendig og skrudd opp hvitheten... Men det hadde vært vending intressant å endelig ta steget inn i animasjon også, siden jeg tror prosessen linger på animatører prosess allerede :)

 • ingrid marie hjelmerud

  9 måneder, 1 uke siden

  Jeg har opplevd å se meg blind på egne filmer, det er lett at skjer.
  Jeg glemte å nevne de animerte elemtene du også har med; de hvite prikkene mot sort bakgrunn; hva slags teknikk har du benyttet deg av her? Ser veldig fint ut.
  Gir en mening når du skriver å se det indre med det ytre, med tanke på at du greide å skape en personlig og unik fremstilling av naturen ved bruk av lys og komposisjon.

 • Stian Gledje Bekkvik

  9 måneder, 1 uke siden

  Hei, tusen takk for veldig fin kommentar!
  Jeg har prøvd å foholde meg til veldig rene naturlige bilder, men manipulere det inn i mine rammer. Se det indre i det yttre kanskje – inspirert av impressjonister kanskje...
  «Krigsærklæringen» er ment litt ironisk, eller som et paradoks, for meg er dette synonymt med et selvmord i en eller annen form...
  Veldig glad for at du så den lille feilen i «skjørhet». Har kikket meg blind på hele filmen, så jeg måtte hoppe til å laste den opp her mens en med peiling var mentor ;)

 • ingrid marie hjelmerud

  9 måneder, 1 uke siden

  Jeg likte filmen din, og ble nysgjerrig på å høre litt mer om tankene dine rundt produksjonen og dine tanker rundt filmen.
  Krigserklæring mot et urokkelig landskap;
  er det en anti-hyllest til naturen?
  Først må jeg si at de fleste bildene er nydelige, jeg liker kameraføringen og synes komposisjonen er estetisk veldig bra. Synes den er teknisk veldig godt laget.
  Jeg fikk en litt klautsrofobisk følelse da jeg så filmen, landskapet er tett på kamera og nesten overveldende. Vakkert, men likevel noe grotesk og jeg følte ikke en harmoni med naturen, mer en distanse da jeg så filmen. Jeg vet ikke om dette var din intensjon, men jeg synes du greide å skape en stemning som preget meg veldig gjennom hele filmen. Noe ubehagelig med å være med ut i skogen. Du greide å fange lys på en god måte!

  Jeg la merke til at tekst på punkt to ikke hang helt sammen,
  setningen er "merket en skjøhet i det naturlige lyset"
  Skal ordet være skjørhet eller skjønnhet her, eller har du med vilje utelat noen bokstaver?
  Alt i alt en god film, vakre bilder og en nerve i stemningen gjennom hele filmen.

More from Stian

Other in the tekst category