Korsfestet i mengden
Se neste verk: "det umulige"

Korsfestet i mengden

Thomas Oliver Bell

Thomas Oliver Bell

1 år, 11 måneder siden (736 besøk)

Jeg jobber videre med motivert framing for å bedre teknikken min for komposisjon i bilder og mulig skape allusjoner hos publikum, som så kan tolke ut fra setting og tittel.
Tatt på Aker Brygge, kan bildet tolkes på forskjellige vis, men den menneskets opplevelse av tilværelsen er uansett sentralt.

Kommentarer

  • Rune F. Hjemås

    1 år, 11 måneder siden

    Fint bilde! Vanskelig å sette fingeren på akkurat hvorfor jeg liker det, tror det er noe med utsnittet som virker både naturlig og bearbeidet på samme tid, noe med at det utstråler en viss harmoni, selv om det også (så klart) er levende og ikke-oppstilt. Mastene over trikkeskinnene skaper dessuten et fint perspektiv, en dybde inn mot høyre, mens det turistskiltet peker motsatt vei og lager en snedig, liten kontrast. Det at himmelen er så lys, nesten utbrent, gjør at motivet beveger seg litt ut av det strengt realistiske - som om himmelen var redigert bort, eller at det som utspiller seg egentlig foregår inne i et studio under kraftige lamper. En annen effekt av den lyse bakgrunnen er at alle menneskene, med sine mørkfargede klær, trer tydeligere frem. Nesten som skuespillere på en scene. Kanskje det er derfor jeg med en gang tenker på dette som noe mer enn bare et tilfeldig utsnitt av en dag på Aker Brygge, og begynner å lete etter historier. Og dem finnes det mange av her, er jeg sikker på!

More from Thomas

Other in the bilde category