mor og datter
Se neste verk: "det umulige"

mor og datter

Nora Savosnick

Nora Savosnick

7 måneder, 2 uker siden (561 besøk)

Kommentarer

 • Anne Holck Ekenes

  7 måneder siden

  Dette bildet er både vakkert og sårt. Kjærlighet som tema, er for meg det som trer frem. Som mor kjenner jeg på trangen til å beskytte, og sårheten over ikke alltid å kunne gjøre nettopp det -skjerme og ta vare på. Det at bildet viser to generasjoner kvinner i bar hud, skjult under en dyne, understreker det såre og vare. Blikket og uttrykket hos begge viser tillit, nærhet og varme. Likevel klarer jeg ikke å fri meg fra et lite snev av tungsinn når jeg ser på bildet. Denne dualiteten gir et større tolkningsrom og lar bildet tale til flere.

 • Nora Savosnick

  7 måneder siden

  Hei Vilde!
  Så utrolig hyggelig å høre fra deg. Takk for en kommentar som varmer. Håper alt står bra til med deg! Gratulerer som trafotalent i november, gleder meg til å se mer fra deg.
  Klem
  Nora

 • Vilde Vikse

  7 måneder, 1 uke siden

  herregud, dette var vakkert! jeg browset litt inne på nye verker og dette grep oppmerksomheten min med en gang. fotografi er ikke mitt domene, men jeg kan peke på ting som beveger meg: det duse lyset, den nakne og uredigerte huden, og særskilt står morens øyne. de er kanskje bildets blikkfang, i alle fall for meg, på grunn av hvor underlig sårt men rolig blikket er. munnen virker litt presset sammen, kanskje i begynnelsen på et smil, og armen rundt datteren virker knugende, beskyttende. liker òg hvordan ett av datterens øyne er gjemt bak morens kinn i en slags tillitserklæring. du klarer å fange stemninger – og forhold – som ikke alltid kan sies med ord i portrettene dine, digger det

More from Nora

Other in the bilde category