Psykosomatisk

Kan man se det? Når du ligger der, hvit og oppskåret, med brystkassen brettet åpen og organene blottet, på metallbenken. Kan man se hvor sorgen startet? Danner det seg arr i muskelvevet? En hul muskel, en pumpe, full av sting, full av skrammer, full av arr. En historie fortalt i kroppen, smertens hieroglyfer. Mørke flekker fra mørke tanker. Kan det leses på deg?
Se neste verk: Dikt, uten navn

Psykosomatisk

Alexander Arctander

Alexander Arctander

7 måneder, 1 uke siden (342 besøk)

Kommentarer

 • Stig Marlon Weston

  4 måneder, 4 uker siden

  Denne var spennende! Tenkte observasjoner i en prosa tekst gjør seg godt. Jeg ender opp med å tenke sammen med fortelleren istedet for å tenke om fortelleren. Og interessante tanker man får. Du skriver engasjerende!

 • Silje Waters

  7 måneder, 1 uke siden

  Du skriver veldig bra, så det synes jeg definitivt at du skal!

 • Alexander Arctander

  7 måneder, 1 uke siden

  Tusen takk Silje! Tenker i utgangspunktet at det er prosa, men skillene er ikke alltid like tydelige. Kanskje jeg skal driste meg til å skrive lenger?

 • Silje Waters

  7 måneder, 1 uke siden

  Oi, dette var en skikkelig bra tekst. Har du tenkt at den er dikt eller prosa? Jeg ser for meg at du kunne skrevet noen virkelig gode prosatekster i lengre format. I denne teksten trekkes man som leser umiddelbart inn i det makabre universet ditt, og hvert punktum eller spørsmålstegn gir lyst til å lese videre. En kort og veldig god tekst. Mer!

More from Alexander

Other in the tekst category